Η νέα Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα

Η νέα Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα

Η νέα Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα

Η νέα Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα
Η νέα Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα

 

Η νέα Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα, με το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

 

 

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

 

Τις επόμενες ημέρες, πελάτες και φίλοι της Ford που είχαν εκδηλώσει πρώτοι ενδιαφέρον για τη νέα Mustang Mach-E, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το καθαρόαιμο pony της νέας εποχής και να βιώσουν την εμπειρία της οδήγησής του. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου.

 

 

Όλοι τους ανακαλύπτουν πώς ένα απολαυστικά άνετο, εύχρηστο και πρακτικό SUV μπορεί να προσφέρει πραγματική οδηγική ευχαρίστηση. Οδηγώντας σε γνώριμες διαδρομές, ανακαλύπτουν τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας Mach-E και επιλέγουν μέσα από την οθόνη αφής 15,5 ιντσών όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, όπως τα Whisper, Active και Untamed, τα οποία επηρεάζουν κάθε τομέα της Mustang Mach-E.

 

 

Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, με ισχύ έως 351PS, σε συνδυασμό με ένα πολύ αποδοτικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει αυτονομία έως 610km, με τιμή από €57.587 (€51.587 με επιδότηση).

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...