Η νέα Mustang Mach-E ως αστυνομικό όχημα

Η νέα Mustang Mach-E ως αστυνομικό όχημα

Η νέα Mustang Mach-E ως αστυνομικό όχημα

Η νέα Mustang Mach-E ως αστυνομικό όχημα
Η νέα Mustang Mach-E ως αστυνομικό όχημα

 

Η νέα Mustang Mach-E ως αστυνομικό όχημα, με την αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου να έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το το ηλεκτρικό SUV της Ford.

 

 

Mustang Mach-E police Mustang Mach-E police

 

Μάλιστα, ο ενθουσιασμός της για τη νέα Mustang MachE είναι τόσο μεγάλος που επτά σώματα της βρετανικής αστυνομίας έχουν ήδη δοκιμάσει το νέο όχημα ή έχουν ζητήσει την πλήρη αξιολόγηση του πρωτότυπου οχήματος.

 

Η Ford κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο για την πραγματοποίηση των απαραίτητων δοκιμών μετά από πολλά αιτήματα από τις αστυνομικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου που αναζητούσαν πιο «πράσινες» λύσεις ανάμεσα στα τετράτροχα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.

 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει ήδη αξιολογήσει τη νέα Mustang Mach-E και έχει ζητήσει την πλήρη αξιολόγηση του πρωτότυπου οχήματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο όχημα αναμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις του Sussex, Surrey, South Wales, Dyfed Powys, Devon & Cornwall και Police Scotland.

 

Το αρχικό πρωτότυπο είναι μία Mustang Mach-E Standard Range AWD, με την Ford να σχεδιάζει να προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμών των εκδόσεων Extended Range RWD (κίνηση στους πίσω τροχούς) και Extended Range AWD (κίνηση και στους τέσσερις τροχούς), που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αυτονομία – και ως εκ τούτου ευελιξία και υψηλή επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα για τη βρετανική αστυνομία.

 

Η άμεση και ταχύτατη επιτάχυνση του ηλεκτρικού SUV της Ford – η νέα Mustang Mach-E μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα στην έκδοση GT, επιτυγχάνοντας παράλληλα τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα – θα μπορούσε να είναι ένα χρήσιμο «όπλο» στη μάχη της καταπολέμησης του εγκλήματος, και παράλληλα μια λύση που μπορεί να προσφέρει στις αστυνομικές δυνάμεις ένα από τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...