Η Aston Martin αποκαλύπτει το εσωτερικό της DBX

Η Aston Martin αποκαλύπτει το εσωτερικό της DBX

Η Aston Martin αποκαλύπτει το εσωτερικό της DBX

Η Aston Martin αποκαλύπτει το εσωτερικό της DBX

Η Aston Martin αποκαλύπτει το εσωτερικό της DBX

Η Aston Martin αποκαλύπτει το εσωτερικό της DBX, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το χώρο του SUV της.

 

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX

Πάνω από έξι μήνες επικεντρώθηκαν αποκλειστικά για τον προσδιορισμό της θέσης του οδηγού μέσα στο όχημα. Αυτό έγινε με αρκετή κίνηση στο κάθισμα και τον άξονα διεύθυνσης, ώστε να καταστεί δυνατή η ορατότητα όλων των χειριστηρίων, των οθονών και των παραθύρων. Η θέση του οδηγού παρέχει επίσης μια σαφή εικόνα του καπό. Αυτό προκειμένου να προσφέρει σιγουριά όταν βρίσκεται κοντά σε άλλα αυτοκίνητα.

 

Η καλή ορατότητα είναι το κλειδί για ένα SUV όταν εμπνέει εμπιστοσύνη στην οδήγηση. Μάλιστα η DBX ικανοποιεί αυτή την απαίτηση με μια ενισχυμένη αίσθηση θέσης μέσα στο αυτοκίνητο. Έτσι προσφέρεται μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Η DBX παρέχει μια καμπίνα που προσφέρει στον οδηγό εμπιστοσύνη και δυναμική απόδοση για να ανταμείψει τον πιο απαιτητικό οδηγό.

 

Ο πίνακας οργάνων τονίζει το αίσθημα του χώρου και της πολυτέλειας. Κάθε κουμπί και διακόπτης έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά. Αυτό ώστε να εξασφαλιστεί ότι η καμπίνα αναπτύσσει ένα αίσθημα άμεσης εξοικείωσης. Οι νέες οθόνες TFT ενσωματώνονται άψογα, ενώ οι σχεδιαστές κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γεφυρωτή κεντρική κονσόλα, δημιουργώντας μια κομψή αισθητική που προσφέρει χώρο αποθήκευσης για μεγαλύτερα αντικείμενα όπως τσάντα ή μεγάλες φιάλες νερού των 1,5 λίτρων.

Σχολαστική εξέταση όλων των αναγκών

 

Οι πίσω επιβάτες ήταν σημαντικοί στη διαδικασία σχεδιασμού. Η ομάδα ήθελε ένα αίσθημα ευελιξίας για όσους βρίσκονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό μάλιστα χωρίς την αίσθηση ότι θα έπεφταν πάνω από εκείνους που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Οι ανάγκες των παιδιών εξετάστηκαν επίσης σε μεγάλο βαθμό σε μια νέα δοκιμή για την Aston Martin. Μια ομάδα παιδιών προσκλήθηκε να μοιραστεί την εμπειρία τους με την είσοδο και έξοδο και να καθίσει σε ένα μοντέλο εργονομικής αξιολόγησης στο στούντιο σχεδιασμού της εταιρείας.

 

Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας και εξέλιξης έχει εξασφαλίσει κορυφαίους εμπρός και πίσω χώρους για τα πόδια και αίσθηση ευελιξίας χάρη στην πανοραμική γυάλινη οροφή και τα πλευρικά παράθυρα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερος χώρος για τα γόνατα και τα πόδια των πίσω επιβατών από αυτόν που συνήθως συναντάται σε ανταγωνιστικά SUV.

 

Πηγή: Aston Martin


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...