Η Bentley Bacalar με 12 επιλογές εξατομίκευσης

Η Bentley Bacalar με 12 επιλογές εξατομίκευσης

Η Bentley Bacalar με 12 επιλογές εξατομίκευσης

Η Bentley Bacalar με 12 επιλογές εξατομίκευσης
Η Bentley Bacalar με 12 επιλογές εξατομίκευσης

Η Bentley Bacalar με 12 επιλογές εξατομίκευσης, με το μοντέλο της Mulliner να προσφέρει στους πελάτες του ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

 

 

Bentley Mulliner Bacalar Greenwich

Bentley Mulliner Bacalar Greenwich

 

Ενώ μάλιστα οι εργασίες για το καινούργιο αυτοκίνητο τίθενται σε πρόωρη παύση μέχρι να ξανανοίξουν τα κεντρικά γραφεία της Bentley, θα ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης των μοναδικών προδιαγραφών για κάθε επιλογή.

 

 

Το στυλ καθεμιάς από τις 12 επιλογές θα καθοριστεί με μοναδικό τρόπο σε συνεργασία με μεμονωμένους πελάτες και την ομάδα Bentley Mulliner. Ποτέ πριν δεν είδατε παρόμοιες επιλογές χρωμάτων, εσωτερικά τελειώματα και τόσο ξεχωριστά υλικά…

 

 

Όλες οι πτυχές του Bacalar έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική λεπτομέρεια. Αυτό έχει γίνει ώστε να δώσουν χρόνο στους ιδιοκτήτες να αποκαλύψουν τα πάντα στο μέγιστο βαθμό.

 

 

Για να παρουσιάσει μια ποικιλία πιθανών θεμάτων και επιλογών, η Bentley Mulliner δημιούργησε έξι προδιαγραφές Bacalar. Αυτές απεικονίζουν μερικούς από τους χαρακτήρες και τα στυλ που μπορεί να αντιπροσωπεύσει αυτό.

 

 

”Παραδείγματα με δική τους προσωπικότητα”

 

 


Η Maria Mulder, επικεφαλής του Color and Trim
της Bentley, σχολιάζει. “Τα έξι παραδείγματα που έχουμε δημιουργήσει έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Έχουν το δικό τους σκοπό. Αυτό που όμως δείχνουν ξεκάθαρα είναι πως μόνο το Bacalar μπορεί να αντανακλά αυτό το επίπεδο προσωποποίησης και προσοχής στη λεπτομέρεια”.

 

 

Το Clerkenwell

 

 

Η προδιαγραφή “Clerkenwell” αντιπροσωπεύει το πνεύμα του αγωνιστικού δρόμου Brooklands όπου συναγωνίστηκαν οι πρώτοι Bentleys”. Αποτυπώνει ένα μοντέρνο, αβίαστο στυλ που εντείνεται από τη βρετανική κούρσα κληρονομιάς. Το όνομα αναφέρεται στο Clerkenwell, που φιλοξενεί μια συλλογή της παλαιότερης αρχιτεκτονικής του Λονδίνου, καθώς και μερικά από τα καλύτερα δημιουργικά μυαλά του.

 

 

Εστιάζοντας στην κλασική αντίθεση του σκούρου πράσινου και του καφέ χρώματος, η Moss Green εξωτερική βαφή συνδυάζεται με τα δέρματα Cumbrian Green και Golden Oak, σε αντίθεση με τη ραφή στο σπείρωμα και τη χρήση του Cheltenham Tweed. Ο καπλαμάς είναι μια νέα ιδέα – Honey Larch – που προσφέρει μια περαιτέρω αντίθεση με το εσωτερικό. Το εξωτερικό φωτιστικό είναι στο Dark Bronze Glass.

 

 

Το Menlo

 

 

Η ανάληψη κινδύνων και η ώθηση στα όρια του δυνατού με μια στάση που θα αλλάξει τον κόσμο ενσαρκώνει το πνεύμα του “The Menlo”. Το συγκεκριμένο πήρε το όνομά του από το Menlo Park, Palo Alto, στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου πολλοί από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες συγκεντρώνονται σε κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας.

 

 

Το τολμηρό και αδιαμφισβήτητο χρώμα του Cobalt τρέχει σε όλο το Menlo, ορίζοντας το εξωτερικό φινίρισμα του αυτοκινήτου καθώς και την εσωτερική του ατμόσφαιρα. Η αντίθεση με τη λεπτότητα ενός κελύφους Beluga με τις προεκτάσεις του Cyber Yellow υπογραμμίζει πραγματικά τον ορισμό και τις επιφάνειες του εσωτερικού. Το υπερσύγχρονο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν του Anthracite Alcantara συμπληρώνεται από ένα μαύρο καπλαμά.

 

 

Το Fulton

 

 

Η περιοχή Fulton River District του Downtown Chicago προσφέρει έμπνευση για τις προδιαγραφές αυτές.

 

 

To βαθύ και υποβλητικό εξωτερικό φινίρισμα του Lacquer Red υποδεικνύεται από το φως, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς όλο το πραγματικό σχέδιο του Bacalar. Το ανοιχτό χρώμα του ποταμού River 5,000 ετών, δίπλα στο μαύρο καπλαμά, διακοσμεί το εσωτερικό με μια αίσθηση ιστορίας και βάθους, σε συνδυασμό με δέρματα διάτρητου Mulliner Beluga και Hotspur.

 

 

Το Γκρήνουιτς

 

 

Το κτήριο της πολιτιστικής κληρονομιάς συναντά τον σύγχρονο μινιμαλισμό σε ένα αυτοκίνητο εμπνευσμένο από την εξατομικευμένη ραπτική και την αγγλική ύπαιθρο.

 

 

Η νέα και προσαρμοσμένη εξωτερική βαφή του New Gray συλλαμβάνει όλα όσα αντιπροσωπεύει το Greenwich. Το Open Poor Riverwood παράλληλα με το High Gloss Riverwood για μια ακόμη φορά έρχεται σε αντίθεση με το παλιό.

 

 

Το Μπρικέλ

 

 

Το “Brickell” αναφέρεται στην οικονομική περιοχή του Μαϊάμι, που χαρακτηρίζεται από πολυκατοικίες, πολυτελή διαμερίσματα, γκαλερί τέχνης και boutique καταστήματα.

 

 

Το Brickell είναι επομένως μια θαυμάσια δήλωση προθέσεων, ωστόσο το πιο αξιοσημείωτο είναι το νέο στυλ Atom Silver που αντιπαραβάλλεται με έντονες εξωτερικές και εσωτερικές προθέσεις στην έννοια Hyperactive.

 

 

Το Randwick (αυτοκίνητο επίδειξης)

 

 

Αυτό είναι ένα χειροποίητο αυτοκίνητο που εμπνέει δέος, για το λόγο αυτό άλλωστε επιλέχθηκε ως αυτοκίνητο επίδειξης της Bentley. Οι λαμπερές ακτίνες του ήλιου που βρέθηκαν στο γοητευτικό προάστιο του Randwick του Σίδνεϊ συνθέτουν τον τόνο του αυτοκινήτου.

 

 

Η κίτρινη φλόγα φωτίζει το εξωτερικό, όπως τα γυαλιστερά μαύρα στοιχεία, που δείχνουν το Bacalar με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό το θέμα συνεχίζεται μέχρι το εσωτερικό, όπου το Beluga κρύβεται και το Grey Tweed αντιπαραβάλλεται από τις έντονες προθέσεις του Khamun. Το Dark Bronze διακοσμεί τα φωτιστικά με ένα εξαίσιο και μοναδικό φινίρισμα, που δεν έχει υπάρξει ποτέ σε Bentley.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...