Η BMW αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης

BMW premium new trims

Η BMW αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης

Η BMW αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης
Η BMW αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης

Η BMW αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης των πολυτελών μοντέλων Σειράς 7 και Σειράς 8 καθώς από το Μάρτιο διευρύνεται η γκάμα των στάνταρ χαρακτηριστικών τους.

 

BMW premium new trims

BMW premium new trims

 

Αξίζει να τονιστεί πως στο μέλλον, τα πολυτελή sedan της BMW Σειράς 7, τα πολυτελή σπορ μοντέλα της BMW Σειράς 8 και οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων των BMW M8 Competition Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 242 g/km), BMW M8 Competition Convertible (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,8 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 246 g/km) και BMW M8 Competition Gran Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,7 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 244 g/km) θα εφοδιάζονται με μία αυτόματη λειτουργία απαλού κλεισίματος (soft-close) για τις πόρτες.

 

 

Με την ευρύτερη γκάμα δερμάτινων επενδύσεων και χρωματικών συνδυασμών εσωτερικού, προσφέρονται τώρα νέες δυνατότητες εξατομίκευσης των μοντέλων BMW X5, BMW X6 και BMW X7. Από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η περφορέ δερμάτινη επένδυση Vernasca σε χρωματικό συνδυασμό Canberra Beige/Black θα διατίθεται επιπλέον γι’ αυτά τα τρία μοντέλα. Στο μέλλον, η BMW X6 μπορεί να παραγγέλνεται με περφορέ δερμάτινη επένδυση Vernasca σε Cognac/Black.

 

Για το Sports Activity Coupe αξίζει να αναφερθεί πως αυξάνονται οι διαθέσιμες επιλογές BMW Individual με τη δερμάτινη επένδυση Merino σε χρωματικούς τόνους Tartufo/Black, Ivory White/Black και Ivory White/Night Blue/Black και την πλήρως δερμάτινη επένδυση εσωτερικού Merino της BMW Individual στους χρωματικούς συνδυασμούς Coffee/Black και Tartufo/Black. Τέλος, νέες προτάσεις για την BMW X6: Υψηλών προδιαγραφών Poplar Grain, Anthracite-Brown, open-pored.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...