Η Honda ανανεώνει τρεις δημοφιλείς μοτοσυκλέτες

Η Honda ανανεώνει τρεις δημοφιλείς μοτοσυκλέτες

Η Honda ανανεώνει τρεις δημοφιλείς μοτοσυκλέτες

Η Honda ανανεώνει τρεις δημοφιλείς μοτοσυκλέτες
Η Honda ανανεώνει τρεις δημοφιλείς μοτοσυκλέτες

 

Η Honda ανανεώνει τρεις δημοφιλείς μοτοσυκλέτες, με τις CB500F, CBR500R και CB500X να αναβαθμίζονται σε επίπεδο κινητήρα και πλαισίου για το model year 2022.

 

CB500F

CB500F

 

 

Προερχόμενο από τις τετρακύλινδρες μεσαίες μοτοσυκλέτες CB650R και CBR650R, το νέο ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFFBP 41χλστ. ξεχωρίζει στο νέο σετάρισμα της μπροστινής ανάρτησης, προσφέροντας βελτιωμένη συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης. Ο συνδυασμός περιλαμβάνει τώρα ελαφρύτερους αλουμινένιους τροχούς ακτίνων Υ για τις CB500F και CBR500R, και νέα διπλά δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα» 296χλστ. και ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες Nissin. Η πιο περιπετειώδης CB500X έχει μεγαλύτερη διαδρομή εμπρός ανάρτησης και ελαφρύτερο, μεγαλύτερο μπροστινό τροχό 19ιντσών.

 

CBR500R

CBR500R

 

 

Ο ισχυρός κινητήρας 500κ.εκ. στην καρδιά της κάθε μοτοσυκλέτας παράγει μέγιστη ισχύ 47,6 hp (35 kW) ώστε να είναι κατάλληλος για κατόχους διπλώματος Α2, αλλά για το 2022 περιλαμβάνει νέες ρυθμίσεις PGMFI για βελτιωμένη καμπύλη ροπής και καλύτερο συνολικό χαρακτήρα.

 

 

Για το 2022 η «γυμνή» CB500F αποκτά τρεις νέους ζωηρούς χρωματισμούς: Pearl Smoky Gray, Mat Axis Gray Metallic και Pearl Dusk Yellow, ενώ η σπορ CBR500R θα διατίθεται με νέο Mat Gunpowder Black Metallic, και εντυπωσιακά νέα γραφικά που υπογραμμίζουν την αγωνιστική κληρονομιά της. Η μοτοσυκλέτα περιπέτειας CB500X αποκτά δύο νέους χρωματισμούς για το 2022: Mat Gunpowder Black Metallic και Pearl Organic Green. Και οι τρεις μοτοσυκλέτες θα διατίθενται με τον κλασικό χρωματικό συνδυασμό Grand Prix Red της Honda.

 

CB500X

CB500X

 

 

Απολαυστικές σε κάθε περίπτωση, προσελκύουν αναβάτες που – είτε αναβαθμίζονται από την κατηγορία 125κ.εκ. ή προέρχονται από μία μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα ή επιστρέφουν στους δύο τροχούς – ανυπομονούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό μία διήμερη απόδραση, όποια έκδοση κι αν επιλέξουν.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...