Η Maserati συμπλήρωσε 15 χρόνια στην Κίνα

Η Maserati συμπλήρωσε 15 χρόνια στην Κίνα

Η Maserati συμπλήρωσε 15 χρόνια στην Κίνα

Η Maserati συμπλήρωσε 15 χρόνια στην Κίνα

Η Maserati συμπλήρωσε 15 χρόνια στην Κίνα

Η Maserati συμπλήρωσε 15 χρόνια στην Κίνα, με το γεγονός να γιορτάζεται με ένα ταξίδι 10.000 χιλιομέτρων, προκειμένου να τιμηθεί τόσο η χώρα, όσο και η μάρκα.

 

Maserati Tribute to China Grand Tour

Maserati Tribute to China Grand Tour

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Σαγκάη, μια πόλη με κινεζική και δυτική κουλτούρα. Διάρκεσε 40 ημέρες και σε αυτό μετείχαν περίπου 380 πελάτες της φίρμας και δημοσιογράφοι. Περιελάμβανε τέσσερις διαδρομές, 16 βουνά και 70 πόλεις σε 10 περιφέρειες.

 

Τα εκπληκτικά τοπία της Κίνας παρείχαν το ιδανικό σκηνικό και εξέφρασαν τη δύναμη, την πολυτέλεια και την άνεση των Maserati Quattroporte, Levante και Ghibli. Η ξεχωριστή κινεζική κουλτούρα και η αρχαία τέχνη αντανακλούσαν τη μακρά ιστορία της Maserati. Παράλληλα τόνιζαν την ατελείωτη επιδίωξη της ιταλικής πολυτέλειας.

 

Το 2019 είναι ένα έτος ορόσημο για τη Maserati. Αυτό καθώς σηματοδοτεί μια διπλή επέτειο: την 105η επέτειο του θρυλικού εμπορικού σήματος και το 15χρονο ταξίδι του στην Κίνα. Για 105 χρόνια, η ιταλική μάρκα πολυτελών οχημάτων έχει δημιουργήσει οδηγικές εμπειρίες που συνδυάζουν την απόδοση, την άνεση, το στιλ, τη φινέτσα και την απόλαυση της ζωής. Για να γιορτάσει τη διπλή επέτειο, η Maserati σχεδίασε τέσσερις αποκλειστικές διαδρομές. Αυτές που ταιριάζουν με τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία και τη μοναδική κουλτούρα της Κίνας με την ξεχωριστή ιταλική φινέτσα και κομψότητα της Maserati.

 

Οι συμμετέχοντες διέσχισαν τις κορυφές και τους παραπόταμους της περιοχής του ποταμού Γιανγκτσέ. Επισκέφτηκαν πολιτιστικά αξιοθέατα για να ανακαλύψουν την αρχαία σοφία. Στη συνέχεια ακολούθησαν τον ιστορικό «Δρόμο του Μεταξιού» για να μάθουν για τη σημασία του στη σύνδεση των πολιτισμών της Ανατολής και της Δύσης. Και τέλος πέρασαν τα τεράστια ορεινά τοπία της Δυτικής Κίνας.

 

Πηγή: Maserati


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...