Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα (1)

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα (1)

Η Mazda ξανά στην Ελλάδα (1)

 

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα, με τη φίρμα να ανακοινώνει πως μαζί με τον συνεργάτη της, Όμιλο Συγγελίδη, θα ξεκινήσει σύντομα πωλήσεις οχημάτων.  

 

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα (2)

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα

 

Ως εκ τούτου, μετά τα εγκαίνια ενός καταστήματος στα νότια προάστεια της Αθήνας, οι Έλληνες οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ άλλων τα Mazda3, Mazda MX-5 και Mazda CX-5 SUV.

 

Ο Ντέιβιντ Μακ Γκόνιγκλ, Regional Director της Mazda Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε. «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Σύντομα θα έχουμε την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές. Πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών. Κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία».

 

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα (3)

Επιστροφή στην Ελλάδα για Mazda

 

Από τη μεριά του, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδη σχολίασε. «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά, θα επιτρέψει σε μια νέα γενιά Ελλήνων να λατρέψει τα αυτοκίνητα της Mazda».

 

Πηγή: Mazda

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...