Η MINI υποστηρίζει την πρωτοβουλία Tiny Forest

Η MINI υποστηρίζει την πρωτοβουλία Tiny Forest

Η MINI υποστηρίζει την πρωτοβουλία Tiny Forest

Η MINI υποστηρίζει την πρωτοβουλία Tiny Forest
Η MINI υποστηρίζει την πρωτοβουλία Tiny Forest

 

Η MINI υποστηρίζει την πρωτοβουλία Tiny Forest και θέτει ένα παράδειγμα βιωσιμότητας μέσα από τη συνεργασία της με την Earthwatch Europe.

 

MINI Tiny Forest

MINI Tiny Forest

 

Δημιουργική χρήση μικρών χώρων: Η φιλοσοφία αυτή είναι βαθιά γραμμένη στο DNA της MINI για πάνω από 60 χρόνια. Μαζί με τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Earthwatch Europe, η MINI της Μ. Βρετανίας υποστηρίζει την πρωτοβουλία “Tiny Forest” και συνεχίζει τη δέσμευσή της στη δημιουργία αστικών χώρων πρασίνου και την ενίσχυση της βιοποικιλότητας. Με δική της χρηματοδότηση, η ΜΙΝΙ φύτεψε το πρώτο της «Tiny Forest» κοντά στις εγκαταστάσεις παραγωγής της, στο Swindon, Αγγλία. Με αυτή τη συνεργασία, η MINI επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε τοπικές περιβαλλοντικές δράσεις, καλώντας το σε μία υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στη φύση. Το επόμενο MINI Tiny Forest θα φυτευτεί κοντά στο εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη, το 2022.

 

MINI Tiny Forest

MINI Tiny Forest

 

Μοιραζόμαστε τη γνώση, παρακινούμε τους ανθρώπους

 

 

«Τα Tiny Forests προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για τη σύνδεση ατόμων κάθε ηλικίας με το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα», εξηγεί η Louise Hartley, στέλεχος της πρωτοβουλίας Tiny Forest της Earthwatch Europe: «Είναι ζωτικής σημασίας να προσφέρουμε στους ανθρώπους τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και να τους δίνουμε κίνητρα για θετικές δράσεις. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την MINI UK προκειμένου να φέρουμε αυτούς τους συναρπαστικούς χώρους πρασίνου στο Swindon και την Οξφόρδη».

 

 

Ένα προσβάσιμο οικοσύστημα MINI

 

 

Όπως το αμιγώς ηλεκτρικό MINI, τα «Tiny Forests» εντυπωσιάζουν καθώς αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό ένα μικρό χώρο: 600 ενδημικά δέντρα φυτεύονται πολύ κοντά μεταξύ τους σε μία επιφάνεια διαστάσεων ενός γηπέδου του τένις και μπορούν να αναπτυχθούν με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το αποτέλεσμα: μέχρι 30% μεγαλύτερη πυκνότητα, μέχρι δέκα φορές ταχύτερη ανάπτυξη και μέχρι τριάντα φορές καλύτερη απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό θα προσελκύσει πάνω από 500 είδη ζώων και φυτών την επόμενη τριετία και θα μεταμορφώσει το “Tiny Forest” σε ένα προσβάσιμο, μίνι οικοσύστημα.

 

 

«Η ΜΙΝΙ είναι πραγματικά ενθουσιασμένη από τη συνεργασία με την Earthwatch Europe για τη φύτευση των Tiny Forests στις τοπικές μας κοινότητες και σε όλη τη Μ. Βρετανία», δήλωσε ο David George, Διευθυντής MINI Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας: «Για πάνω από 61 χρόνια κατασκευάζουμε αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τους φυσικούς πόρους υπεύθυνα και με μέγιστη αποδοτικότητα. Οι κοινές αξίες μας στον τομέα της βιωσιμότητας και η επιδίωξή μας να ενώνουμε τους ανθρώπους αποτελούν κύρια συστατικά αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας».


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...