Η Nissan γιορτάζει το LEAF αριθμός 500.000

Η Nissan γιορτάζει το LEAF αριθμός 500.000

Η Nissan γιορτάζει το LEAF αριθμός 500.000

Η Nissan γιορτάζει το LEAF αριθμός 500.000
Η Nissan γιορτάζει το LEAF αριθμός 500.000

Η Nissan γιορτάζει το LEAF αριθμός 500.000, με τους πελάτες ανά τον κόσμο να συνεχίζουν να αγκαλιάζουν το πρωτοποριακό όχημα μηδενικών εκπομπών.

 

Γραμμή παραγωγής LEAF

Γραμμή παραγωγής LEAF

 

Ο συγκεκριμένος αριθμός επιτεύχθηκε στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ της Αγγλίας, σχεδόν μια δεκαετία αφότου το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.



Το Nissan LEAF έχει κερδίσει διακρίσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των World Car of the Year 2011, Car of the Year 2011 στην Ευρώπη και Car of the Year Japan το 2011 και 2012. Το πιο σημαντικό είναι πως το αυτοκίνητο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών, με το 500.000ο LEAF να βρίσκει τον ευτυχισμένο ιδιοκτήτη του στο πρόσωπο της Μαρίας Τζάνσεν από τη Νορβηγία.



«Ο σύζυγός μου και εγώ επιλέξαμε να αγοράσουμε ένα Nissan LEAF το 2018 και από εκείνο το σημείο και μετά, το λάτρεψα», είπε η Jansen. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γινόμαστε οι περήφανοι ιδιοκτήτες του 500.000th Nissan LEAF. Αυτό το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες μας καθώς διαθέτει τα πάντα”



Ανοίγοντας το δρόμο για ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον



Οι ιδιοκτήτες του LEAF έχουν οδηγήσει περισσότερα από 14,8 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από το 2010 και βοήθησαν στην αποτροπή περισσότερων από 2,4 δισεκατομμυρίων κιλών εκπομπών CO2.



Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων αλλαγών, η ποιότητα του αέρα βελτιώθηκε σε όλο τον κόσμο λόγω της μείωσης των εκπομπών CO2. Στην Ευρώπη, μελέτες δείχνουν ότι το 68% των ανθρώπων υποστηρίζουν μέτρα για την αποτροπή της επιστροφής σε προηγούμενα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.



«Οι καταναλωτές έχουν δει πως πλέον ο αέρας είναι καθαρότερος και η ηχορύπανση σαφώς μειωμένη», δήλωσε η Helen Perry, επικεφαλής ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων και υποδομών της Nissan Europe. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, αναζητούν θετικά βήματα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον και το Nissan LEAF συμβάλλει σε αυτές τις προσπάθειες».



 




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...