Η Nissan θέτει στόχους για το 2050

Η Nissan θέτει στόχους για το 2050

Η Nissan θέτει στόχους για το 2050

Η Nissan θέτει στόχους για το 2050
Η Nissan θέτει στόχους για το 2050

Η Nissan θέτει στόχους για το 2050 σχετικά με την επίτευξη μηδενικού ισοζυγίου του άνθρακα στις δραστηριότητές της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της.

 

Nissan Roadmap to Carbon neutrality

Nissan Roadmap to Carbon neutrality

 



Η Nissan θα επιδιώξει περαιτέρω καινοτομίες στις λύσεις ηλεκτροκίνησης και την τεχνολογία κατασκευής οχημάτων, προκειμένου να σημειώσει πρόοδο στον στόχο μηδενικού ισοζυγίου του άνθρακα της εταιρείας, στους ακόλουθους στρατηγικούς τομείς



  • Καινοτομίες στις μπαταρίες, συμπεριλαμβανομένων αυτών των στερεών καταστάσεων και των σχετικών τεχνολογιών, για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών (ως προς το κόστος) και πιο αποδοτικών ηλεκτρικών οχημάτων.



  • Περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρικών κινητήριων συνόλων e-POWER της Nissan, για την επίτευξη μεγαλύτερης ενεργειακής απόδοσης.



  • Ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος μπαταριών για την υποστήριξη αποκεντρωμένης, επιτόπιας παραγωγής ενέργειας, για κτίρια με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Nissan προσβλέπει σε μεγαλύτερη συνεργασία με στρατηγικούς παίκτες στον ενεργειακό τομέα, για να υποστηρίξει την απανθρακοποίηση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας.

     

  • Καινοτομίες στην κατασκευαστική διαδικασία, για την υποστήριξη υψηλότερης παραγωγικότητας στη συναρμολόγηση οχημάτων, ξεκινώντας με την πρωτοβουλία του Nissan Intelligent Factory. Η εταιρεία θα προσπαθήσει επίσης για μεγαλύτερη αποδοτικότητα στους τομείς της ενέργειας και των πρώτων υλών, για να υποστηρίξει μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες της στην κατεύθυνση επίτευξης μηδενικού ισοζυγίου του άνθρακα.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...