Η nrg δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

nrg - Christmas 2021

Η nrg δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

Η nrg δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS
Η nrg δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

Η nrg δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS για να φωτίσει και φέτος τα χαμόγελα των παιδιών και να παραδώσει παιχνίδια, δώρα αλλά και ξεχωριστές ευχές.

 

nrg - Christmas 2021

nrg – Christmas 2021

 

Μέσα από την εφαρμογή Smart nrg Santa, βοηθάμε τον nrg Santa να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι με το ηλεκτρικό του έλκηθρο. Βρίσκουμε τα σημεία φόρτισης στο δίκτυο incharge, το έλκηθρό του κατεβαίνει και φορτίζει για να συνεχίσει το ταξίδι με μοναδικό προορισμό το χαμόγελο των παιδιών.

 

 

Με την εφαρμογή Smart nrg Santa, δεν ξεχνάμε να ανάβουμε έξυπνα λαμπιόνια και να ακούμε μουσική από το Smart ηχείο, για να κάνουμε τις φετινές γιορτές φωτεινές και χαρούμενες.

 

 

Η nrg με τις smart εφαρμογές της φωτίζει γιορτινά το σπίτι μας. Πιστή στο ραντεβού της με το ταξίδι των γιορτών ανέλαβε και φέτος, όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, τον στολισμό της Λεωφόρου Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας, για να κάνει και πάλι τη βόλτα στην πόλη μια λαμπερή εμπειρία.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...