Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο - R.S 19 (1)

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο - R.S 19 (1)

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο – R.S 19 (1)

 

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο, με το R.S 19 να πληροί τους κανονισμούς της FIA και να έχει ενσωματώσει νέες υβριδικές τεχνολογίες.

 

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο - R.S 19 (2)

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο – R.S 19 (2)

 

Η παρουσίαση της ομάδας γενικότερα, έλαβε χώρα στο τεχνολογικό κέντρο στο Ένστοουν της Αγγλίας. Υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από τις BP Castrol, Infiniti, Mapfre, RCI Banque, Microsoft, Eurodatacar, Bell&Ross και Tmall.

 

Στόχος της ομάδας, η διατήρησή της στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ωστόσο, δε θα πει όχι σε οτιδήποτε καλύτερο από την περσινή τέταρτη θέση. Οδηγοί θα είναι ο Γερμανός, Νίκο Χούλκενμπεργκ και ο Αυστραλός, Ντάνιελ Ρικιάρντο, που άφησε τη Red Bull.

 

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο - R.S 19 (3)

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο – R.S 19 (3)

 

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ τόνισε στις δηλώσεις του πως επιθυμία του είναι να διατηρηθεί η Renault F1 Team σε υψηλό επίπεδο, με τον Ζερόμ Στολ, πρόεδρο της Renault Sport Racing, να καταλήγει. «Στη Renault, είμαστε παθιασμένοι με τους αγώνες. Η ιστορία μας στη Formula 1 συνεχίζεται ανελλιπώς για περισσότερο από 40 χρόνια».

 

Πηγή: Renault F1 Team


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...