Η SKODA OCTAVIA υποψήφιο Car of the Year

Η SKODA OCTAVIA υποψήφιο Car of the Year

Η SKODA OCTAVIA υποψήφιο Car of the Year

Η SKODA OCTAVIA υποψήφιο Car of the Year
Η SKODA OCTAVIA υποψήφιο Car of the Year

Η SKODA OCTAVIA υποψήφιο Car of the Year, με την τέταρτη γενιά του bestseller της SKODA να είναι μεταξύ των επτά φιναλίστ για τον συγκεκριμένο τίτλο.

 

 

Octavia Car of the Year 2021 finalist

Octavia Car of the Year 2021 finalist

 

Μία διεθνής κριτική επιτροπή, στην οποία ψηφίζουν 60 δημοσιογράφοι αυτοκινήτου από 23 ευρωπαϊκές χώρες, θα επιλέξει το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για την ευρωπαϊκή ήπειρο, από τα 29 καινούργια αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στις διεθνείς αγορές τους τελευταίους 12 μήνες. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί την 1η Μαρτίου.



Σχετικά με το Car of the Year



Το Car of the Year, η σημαντικότερη διάκριση της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, υπάρχει ως θεσμός από το 1964 και διοργανώνεται από εννέα Μέσα του ειδικού Τύπου από αντίστοιχες ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χρόνο, όλα τα νέα μοντέλα που διατίθενται σε τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές αγορές κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών που έχουν προηγηθεί της ψηφοφορίας, είναι εν δυνάμει υποψήφια. Από τα 29 μοντέλα που αποτελούσαν την αρχική λίστα, επιλέχθηκαν, σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική της επιτροπής, επτά φιναλίστ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η SKODA OCTAVIA έχει παρουσία στην τελική επτάδα. Η πρώτη ήταν το 2014 με την προηγούμενη, τρίτη γενιά του μοντέλου.



Ο αριθμός των δημοσιογράφων-μελών στην κριτική επιτροπή του Car of the Year εξαρτάται από το μέγεθος της κάθε αγοράς. Η Γερμανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία και η Ισπανία εκπροσωπούνται στην επιτροπή από έξι μέλη. Την Ελλάδα από εφέτος εκπροσωπεί η κ. Ελένη Ξενάκη, αρχισυντάκτρια του περιοδικού 4Τροχοί, διαδεχόμενη τον διευθυντή του περιοδικού κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος συμμετείχε από το 2004, όταν είχε διαδεχθεί τον κ. Κώστα Καββαθά, πρώτο Έλληνα εκπρόσωπο στο θεσμό.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...