Κάθε BMW έχει τη δική της προσωπικότητα

Κάθε BMW έχει τη δική της προσωπικότητα

Κάθε BMW έχει τη δική της προσωπικότητα

Κάθε BMW έχει τη δική της προσωπικότητα

Κάθε BMW έχει τη δική της προσωπικότητα

Κάθε BMW έχει τη δική της προσωπικότητα, με τα μοντέλα της εταιρείας να  μπορούν να εξατομικεύονται περαιτέρω μετά την αγορά.

 

 

BMW personalities

BMW personalities

Από το 2014, με τη δυνατότητα κράτησης ψηφιακών υπηρεσιών μέσω του BMW ConnectedDrive Store, κάθε αυτοκίνητο μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Το επόμενο βήμα είναι η δυνατότητα της εκ των υστέρων προσθήκης νέων λειτουργιών. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι τα High-Beam Assistant, σύστημα υποβοήθησης Active Cruise Control (ACC) με Stop&Go, και BMW Drive Recorder. Με την προσθήκη νέων υπηρεσιών από το BMW ConnectedDrive Store στις συμβατικές λειτουργίες οχήματος, κάθε BMW θα μπορεί να προσωποποιείται περαιτέρω μετά την πώληση.

 

Η διευρυμένη γκάμα πελατοκεντρικών, ψηφιακών τεχνολογιών του BMW Group επιτρέπει τη συνεχή επικαιροποίηση του αυτοκινήτου. Το BMW Group θα μπορεί επίσης να ανταποκρίνεται ταχύτερα στην ψηφιακή εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες. Η δυνατότητα κράτησης και αποδέσμευσης πρόσθετων λειτουργιών στα οχήματα οφείλεται κυρίως στην τεχνολογία Remote Software Upgrade. Η λεγόμενη και ως Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, λανσαρίστηκε το Μάρτιο του 2019.

 

BMW personalities

BMW personalities

Η γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών που παραγγέλνονται σε μετέπειτα στάδιο, όπως RTTI, On-Street-Parking Information ή BMW Music διευρύνεται τώρα για να συμπεριλάβει και τη δυνατότητα ενεργοποίησης λειτουργιών οχήματος. Από τον Αύγουστο, είναι εφικτή η εγκατάσταση των High-Beam Assistant, Active Cruise Control (ACC) με Stop&Go, vehicle distance assistant με Start/Stop και BMW Drive Recorder με τον τρόπο αυτό.

 

Στο πλαίσιο της διαδικασίας ψηφιοποίησης, το ίδιο το όχημα γίνεται σημείο αναφοράς. Το BMW Group υποστηρίζει αυτή την εξέλιξη εδώ και 20 χρόνια με το BMW ConnectedDrive Store. Μάλιστα, από το 2016, αυτό συμβαίνει και με την εφαρμογή του BMW Connected App.

 

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...