Κορυφαία διάκριση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία διάκριση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία διάκριση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία διάκριση για το Hyundai IONIQ 5
Κορυφαία διάκριση για το Hyundai IONIQ 5

Κορυφαία διάκριση για το Hyundai IONIQ 5, με το καινοτόμο μοντέλο να ξεχωρίζει στα βραβεία «Car of the Year 2022» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Hyundai i20 N

Hyundai i20 N

 

Το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 πρόσθεσε στην συνεχώς αυξανόμενη λίστα του με τα βραβεία «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» (Car of the Year), το βραβείο «Aυτοκίνητο της Xρονιάς του 2022» του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχοντας επίσης κατακτήσει τη διάκριση του «Καλύτερου Οικογενειακού Αυτοκινήτου» (Best Family Car) στα βραβεία Car of the Year του Ηνωμένου Βασιλείου, το Hyundai IONIQ 5 στέφθηκε το καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά από την επιτροπή των 29 ειδικών κριτών από μια γκάμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που καλύπτουν τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των : The Sunday Times, The Daily Express, The Telegraph, The Independent, Top Gear, Auto Express, CAR, Evo και Business Car.

 

 

Η κατάκτηση της κορυφαίας διάκρισης στα βραβεία Αυτοκινήτου της Χρονιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ήρθε αφότου το IONIQ 5 βραβεύτηκε και την κατηγορία Καλύτερο Οικογενειακό Αυτοκίνητο, όπου επαινέθηκε γιατί έκανε την «ηλεκτρική μετακίνηση εύκολη» καθώς και για τα χαρακτηριστικά του ως «καινοτόμο, επιθυμητό, πρα​κτικό και έξοχα σχεδιασμένο αξιοποιώντας πλήρως την αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα πλατφόρμα του.

 

 

Παράλληλα, το Hyundai i20N κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Αυτοκινήτου Επιδόσεων (Best Performance Car), ξεπερνώντας μια σειρά από καταξιωμένα σπορ αυτοκίνητα. Το Hot Hatch της Hyundai επιταχύνει 0-62 mph σε μόλις 6,2” και είναι εξοπλισμένο με έναν αποδοτικό κινητήρα βενζίνης 1.6 T-GDi 204 PS γεγονός που εντυπωσίασε τους κριτές, χαρακτηρίζοντάς το ως «εξαιρετικής απόδοσης όχημα σε προσιτή τιμή».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...