Κορυφαία διάκριση για το Nissan Versa

Nissan Versa

Κορυφαία διάκριση για το Nissan Versa

Κορυφαία διάκριση για το Nissan Versa
Κορυφαία διάκριση για το Nissan Versa

Κορυφαία διάκριση για το Nissan Versa καθώς το μοντέλο της ιαπωνική εταιρείας βραβεύθηκε ως το «Καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς» από την FIPA.

 

Nissan Versa

Nissan Versa

 

Το ολοκαίνουριο μοντέλο έλαβε τη βράβευση αυτή από τη Διαμερικανική Ομοσπονδία Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου (FIPA) στη Λατινική Αμερική.

 

 

Η FIPA απαρτίζεται από δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου,  σε 21 χώρες της Αμερικής και της Καραϊβικής. Τα μέλη της επαίνεσαν το Versa για τον τεχνολογικό του εξοπλισμό, τα συστήματα ασφαλείας και τον καινοτόμο σχεδιασμό του.

 

 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη διάκριση από τη  FIPA για το Nissan Versa. Πρόκειται για ένα φανταστικό για την κατηγορία του όχημα» δήλωσε ο José Román, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Mexico. «Συνεχίζουμε να επιδεικνύουμε την ικανότητα της Nissan στην προσφορά ποιοτικών οχημάτων. Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η υψηλή προστιθέμενη αξία».

 

 

Το νέας γενιάς Nissan Versa διατίθεται σε 19 αγορές στη Λατινική Αμερική. Συγκεκριμένα στις Αρούμπα, Μπαχάμες, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κουρασάο, Ισημερινός, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Αϊτή, Ονδούρα, Νικαράγουα, Παναμά, Παραγουάη, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Άγιος Μαρτίνος  και Ουρουγουάη.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...