ΚΤΜ Adventure Rally

ΚΤΜ Adventure Rally

ΚΤΜ Adventure Rally 1

ΚΤΜ Adventure Rally 1

Οι δύο νικητές από κάθε αγώνα θα διαγωνιστούν στον Ultimate Race που θα γίνει στο Μαρόκο και ο τελικός θριαμβευτής να παραλάβει ένα αξέχαστο βραβείο.

ΚΤΜ Adventure Rally 2

ΚΤΜ Adventure Rally 2

Σε Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Καναδά και ΗΠΑ θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες του ΚΤΜ Adventure Rally. Σε κάθε έναν από αυτούς, θα αναδεικνύονται δύο νικητές, που θα προκρίνονται στον Ultimate Race, που θα γίνει στο Μαρόκο. Ο τελικός νικητής, θα παραλάβει, μάλιστα και ένα βραβείο, το οποίο θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΚΤΜ Adventure Rally 3

ΚΤΜ Adventure Rally 3

Αφού οι προκρινόμενοι οδηγοί εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Ultimate Race, που θα διεξαχθεί στη Μεργκούζα, αναβάτες (επαγγελματίες και ιδιώτες) και μοτοσικλέτες θα κληθούν να δείξουν τις ικανότητές τους στα κακοτράχαλα εδάφη, σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές.

Η προπόνηση των αναβατών θα γίνει από τους καλύτερους και γρηγορότερους offroad οδηγούς, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν την KTM 790 Adventure R, έχοντας αμέριστη στήριξη, σαν να πρόκειται για πραγματικούς εργοστασιακούς οδηγούς.

Πηγή: ΚΤΜ


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...