Κymco ionex

Κymco ionex 1

Κymco ionex

Κymco ionex 1

Κymco ionex 1

Η Kymco παρουσιάζει το σύστημα ionex, που διευκολύνει τον οδηγό στην εποχή της ηλεκτρικής μετακίνησης.

Κymco ionex 2

Κymco ionex 2

Το σύστημα Kymco ionex, που απελευθερώνει τον αναβάτη από περιορισμούς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης, παρουσίασε η εταιρεία. Το νέο σύστημα προσφέρει πολλές ευκολίες στον χειριστή του οχήματος και μια από αυτές είναι η εύκολη αφαίρεση των μπαταριών.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το δάπεδο ανοίγει και οι μπαταρίες ανυψώνονται προκειμένου να αφαιρεθούν. Οι χειρολαβές τους κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη μεταφορά τους και ζυγίζοντας λιγότερο από πέντε κιλά, δεν χρειάζεται να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από τον αναβάτη.

Ταυτόχρονα, η εν λόγω αρχιτεκτονική προσφέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρεις επιπλέον μπαταρίες. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η δυνατότητα οδήγησης του δίτροχου, ακόμα και αν αποχωριστεί την προσθαφαιρούμενη μπαταρία.

Κymco ionex 3

Κymco ionex 3

Καθώς, υπάρχει μία μόνιμη προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί και η οποία διατηρείται πλήρως φορτισμένη. Το σύστημα ionex, προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης, η οποία μπορεί να γίνει «μέσα» ή «εκτός» του οχήματος. Και αν, μάλιστα, ο αναβάτης βιάζεται, μπορεί να νοικιάσει μερικές για να μην χάσει καθόλου χρόνο.

Με τη φόρτιση να μην διαρκεί πάνω από μία ώρα και σε συνδυασμό με την αυτονομία να φτάνει έως και τα 200 χιλιόμετρα, ο ιδιοκτήτης δεν θα ανησυχεί για το πόσο γρήγορα και άνετα θα φτάσει στον προορισμό του.

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, η Kymco θα παρουσιάσει δέκα ηλεκτρικά μοντέλα που θα ενσωματωθούν στο σύστημα ionex και παράλληλα με την κατασκευή σημείων εξυπηρέτησης, θα διοχετεύσει στην αγορά περισσότερα από 500 χιλιάδες οχήματα.

Πηγή: Kymco


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...