Νέα βραβεία για την Kumho

Νέα βραβεία για την Kumho

Νέα βραβεία για την Kumho, ECSTA PS71

Νέα βραβεία για την Kumho, ECSTA PS71

Η εταιρεία απέσπασε δύο βραβεία iF μετά τα Red Dot, IDEA και Good Design που είχε ήδη κερδίσει.

Νέα βραβεία για την Kumho, ECSTA PS71

Νέα βραβεία για την Kumho, ECSTA PS71

Πρόκειται για αυτό των επιδόσεων, που ονομάζεται ECSTA PS71, αλλά και το Smasher. Τα κριτήρια ήταν η καινοτομία, η περιβαλλοντική συμβατότητα, η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η άνεση και η σχεδίαση.

Νέα βραβεία για την Kumho: ECSTA PS71

Είναι ασύμμετρης χάραξης και θα αντικαταστήσει το KU39. Έχει σχεδιαστεί για μεγάλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και παρέχει υψηλές επιδόσεις σε βρόχινο οδόστρωμα. Διατίθεται σε 37 διαστάσεις με δείκτη ταχύτητας Υ και σε διαμέτρους 17-20 ιντσών. Είναι κατάλληλο για sedan και σπορ μοντέλα, ενώ 11 διαστάσεις run-flat προστέθηκαν στα τέλη του 2017.

Νέα βραβεία για την Kumho: Smasher

Εξελίχτηκε με τη SsangYong Motor Company. Έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση σε ακραίες συνθήκες και διαθέτει τεχνολογία που οι επιφάνειές του δρουν σαν βεντούζες, ενώ διαθέτει και πριονωτά τακούνια. Οι βεντούζες επιτρέπουν στο ελαστικό να ανεβαίνει απότομες πλαγιές δημιουργώντας υποπίεση μεταξύ του εδάφους, ενώ τα «πριόνια» συνθλίβουν ανωμαλίες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ένα ελαστικό.

Πηγή: Kumho


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...