Νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

Νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

Νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

Νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

Νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

 

Νέα BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance τα οποία τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος και προάγουν τις δυναμικές ικανότητές του.

 

BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance

 

Σπορ, ελαφρά και αεροδυναμικά

 

Τα αξεσουάρ ελαφρού βάρους έχουν εμφάνιση ανθρακονήματος και φινίρισμα μεταλλικού μαύρου χρώματος. Ο εμπρός διαχωριστής αέρα M Performance, το πίσω σπόιλερ και τα αεροδυναμικά πτερύγια σε high-gloss black βελτιστοποιούν την αεροδυναμική, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά, ενώ το ίδιο ισχύει για το ένθετο των μαρσπιέ σε high-gloss black και τον πίσω διαχύτη από ελαφρύ ανθρακόνημα. Επίσης, διακρίνονται τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ η γκάμα των αξεσουάρ περιλαμβάνει και τη νέα μάσκα «νεφρών» Μ με σχεδίαση πλέγματος για τοποθέτηση aftersales.

 

Λογότυπα σε Frozen Black

 

Είναι τοποθετημένα στα πλευρά, απόχρωσης Frozen Black, ενώ ο διάκοσμος με τους χρωματισμούς του και το λογότυπο M Performance ταιριάζει με τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Στο εμπρός τμήμα, ξεχωρίζει το λογότυπο σε high-gloss black.

 

Σύστημα πέδησης M Performance 18 ιντσών

 

Οι δαγκάνες είναι κόκκινες και συγκριτικά με το στάνταρ σύστημα, ο εμπρός άξονας εφοδιάζεται με μεγαλύτερες, εσωτερικά αεριζόμενες, διάτρητες δισκόπλακες. Οι δαγκάνες είναι 4πίστονες και κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου για εξοικονόμηση βάρους. Ο πίσω άξονας φέρει επίσης ελαφριά δισκόφρενα με μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες.

 

BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance side

BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance side

 

Σπορ σετ ζαντών 18 και 19 ιντσών

 

Η BMW προσφέρει τη σφυρήλατη ζάντα M Performance Y-Spoke 554M σε διάσταση 18 ιντσών. Ελαφριά και κατάλληλη για θερινά ελαστικά, έχει φινίρισμα Jet Black matt με πολύχρωμα γραφικά που προβάλλουν το λογότυπο M Performance και το έμβλημα Μ. Η ζάντα αλουμινίου Y-Spoke 711M σε Ferric Grey διατίθεται επίσης σε έκδοση 18 ιντσών. Αυτή η χειμερινή ζάντα είναι κατάλληλη για χρήση με αλυσίδες χιονιού και μπορεί να συνδυάζεται με το σπορ σύστημα πέδησης M Performance. Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης τη ζάντα αλουμινίου M Performance 19 ιντσών με Double Spoke 555M σε διχρωμία, που διατίθεται και ως πλήρες σετ ζαντών για θερινή χρήση.

 

Οι ζάντες συνοδεύονται και από ειδικές τσάντες M Performance, που έχουν σημάνσεις για τον καθορισμό θέσης κάθε τροχού, ενώ η σχεδίασή τους είναι ελκυστική.

 

Προτζέκτορες θυρών LED

 

Προσφέρουν ένα όμορφο καλωσόρισμα, ακόμα και όταν οι θύρες είναι ανοικτές. Υπάρχουν τρία διαφορετικά μοτίβα και το λογότυπο BMW M ή άλλα γραφικά, προβάλλονται στο έδαφος δίπλα στο όχημα.

 

BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance dashboard

BMW Σειρά 1 με αξεσουάρ M Performance dashboard

 

Σπορ λεπτομέρειες στο cockpit

 

Το τιμόνι Μ Performance επενδύεται από ύφασμα Alcantara, ενώ έχει ειδική κόκκινη σήμανση στην κορυφή της στεφάνης. Η ραφή είναι γκρι ασημί χειροποίητη σταυρωτή. Ο χαρακτήρας του τιμονιού ενισχύεται με το ένθετο M Performance, το οποίο διατίθεται σε ανθρακόνημα/Alcantara και ανθρακόνημα/δέρμα. Αμφότερες στις περιπτώσεις, δεξιά υπάρχει ένα ένθετο λογότυπο M Performance. Αναφορικά με τα μοντέλα με το κιβώτιο Steptronic, διατίθενται ανθρακονημάτινα paddles M Performance.

 

Τέλος, τον δικό τους τόνο δίνουν τα βελούδινα ταπέτα με το λογότυπο M Performance, δερμάτινη μπορντούρα με αντίθετη ραφή σε κλασικά χρώματα Μ, μπλε, γαλάζιο και κόκκινο. Τα αντιολισθητικά ταπέτα, προσφέρουν τέλεια εφαρμογή.

 

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...