Νέα Toyota Supra

Νέα Toyota Supra 1

Νέα Toyota Supra

Νέα Toyota Supra 1

Νέα Toyota Supra 1

Μέσω twitter, η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε το νέο αυτοκίνητο, το οποίο θα δώσει το «παρών» στο Goodwood Festival.

Νέα Toyota Supra 2

Νέα Toyota Supra 2

Από το twitter, δίνοντας μια φωτογραφία teaser, ανακοίνωσε η εταιρεία τη νέα Toyota Supra στο κοινό και πιο συγκεκριμένα, στο Goodwood Festival. Γνωστοποίησε  πως το όχημα είναι πρωτότυπο, άρα όταν παρουσιαστεί, η τελική του μορφή θα είναι διαφορετική.

Δίπλα στην GR Supra Racing concept λοιπόν, θα βρεθεί και η νέα Supra. Αυτή θα οδηγηθεί τόσο από τον αρχιμηχανικό της εταιρείας, Τετσούα Τάντα, όσο και από τον οδηγό, Έρβινγκ Ντάενενς. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο είναι καμουφλαρισμένο με μια κόκκινη, μαύρη και λευκή ταπετσαρία.

Toyota Supra racing Concept

Toyota Supra racing Concept

Η Toyota έχει επιβεβαιώσει πως η πισωκίνητη Supra 2019 θα εφοδιάζεται με έναν 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα, δίχως να αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από εκεί και πέρα. Το μοτέρ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, 3λιτρο turbo της BMW και θα αποδίδει 335 ίππους, με 500Nm ροπή.

Τα πρώτα 100 χ.α.ω. θα έρχονται σε 4,5δλ., αν και δεν αποκλείεται, διαθέσιμος να είναι και ο 4κύλινδρος, 2λιτρος, ισχύος 248 ίππων.

Η νέα Supra θα είναι διαθέσιμη το πρώτο μισό του 2019 και αναμένεται και μια έκδοση GRMN, η οποία, όμως, θα είναι διαθέσιμη αργότερα.

Πηγή: Toyota


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...