Νέο λογότυπο Volkswagen R

Νέο λογότυπο Volkswagen R

Νέο λογότυπο Volkswagen R

Νέο λογότυπο Volkswagen R

Νέο λογότυπο Volkswagen R

Νέο λογότυπο Volkswagen R, με την εταιρεία να αντικαθιστά το παλιό με ένα μοντέρνο, που συμβολίζει τον δυναμικό σχεδιασμό και τις υψηλές επιδόσεις των μοντέλων R.

 

Νέο λογότυπο Volkswagen R

Volkswagen R new logo

Μειωμένο στις διαστάσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, παραμένοντας ιδιαίτερα κατάλληλο για ψηφιακά μέσα. Το νέο λογότυπο αναπτύχθηκε στο Κέντρο Σχεδίασης της Volkswagen. Η ομάδα γύρω από τον Κλάους Μπίσοφ (επικεφαλής τμήματος Σχεδιασμού της Volkswagen) ανέπτυξε το νέο λογότυπο R μαζί με το τμήμα Τεχνικής Ανάπτυξης και την ομάδα Volkswagen R Marketing.

 

Το νέο λογότυπο της εταιρείας χαρακτηρίζεται από το όμορφο πλάτος της γραμμής και μια οριζόντια διάταξη με δυναμικές καμπύλες. Επιπλέον, η προεξέχουσα διαγώνιος γραμμή χρησιμεύει ως έντονη αντίθεση, υπογραμμίζοντας έτσι τη συνολική προοδευτικότητα της μάρκας. Το επίμηκες λογότυπο R δημιουργεί μια ευρύτερη, ισχυρότερη εντύπωση και καθορίζει τη δέσμευση της Volkswagen για επιδόσεις και αποκλειστικότητα.

 

Από το 2002 τα μοντέλα R έχουν αφήσει το στίγμα τους στις πίστες και στους δρόμους, διαθέτοντας ισχυρούς κινητήρες. Το Golf R έχει παραχθεί σε τέσσερις γενιές, ενώ το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει τα Passat R36, Touareg R50, Scirocco R και Golf R Convertible. Μαζί με τα Golf R1 και Golf R Variant, διαθέσιμο είναι και το νέο T-Roc R3.

 

Πηγή: Volkswagen R


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...