Νέο Fiat 124 Spider

Νέο Fiat 124 Spider

Νέο Fiat 124 Spider front

Νέο Fiat 124 Spider front

Τρία επίπεδα εξοπλισμού για το μοντέλο της ιταλικής φίρμας, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο 124, 50 χρόνια μετά την παρουσίασή του.

Νέο Fiat 124 Spider back

Νέο Fiat 124 Spider back

Πενήντα χρόνια μετά το λανσάρισμα του 124 Spider, η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει το νέο Fiat 124 Spider. Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, τις Classica, Lusso και Abarth.

Τα νέα χαρακτηριστικά για το 2019 είναι η κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα Fiat Connect 7,0. Από εκεί και έπειτα, η οθόνη αφής επτά ιντσών διατίθεται στάνταρ σε όλη τη σειρά.

Τα μοντέλα Abarth εξοπλίζονται με το πακέτο Veleno Appearance Group, με τη μάσκα να είναι χαμηλότερη σε κόκκινη απόχρωση, κόκκινα καλύμματα καθρεπτών και ρυμουλκούμενο στον ίδιο χρωματισμό.

Νέο Fiat 124 Spider sky look

Νέο Fiat 124 Spider sky look

Τα πεντάλ είναι διαφορετικά, ενώ τα ταπέτα φέρουν το έμβλημα της Abarth, το οποίο βρίσκεται και στα φτερά του αυτοκινήτου.

Το σύστημα εξάτμισης Record Monza προσδίδει τον χαρακτηριστικό ήχο που απαιτείται στην έκδοση. Εντός, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με το ηχοσύστημα Sirius XM Radio και εκείνο που επιτρέπει στον οδηγό να εισέλθει στην καμπίνα, δίχως τη χρήση κλειδιού.

Τέλος, στην έκδοση Classica, το αυτοκίνητο μπορεί να εμπλουτιστεί εξωτερικά με τις Double Rally Stripe και Retro Stripe.

Πηγή: Fiat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...