Ο Νεβίλ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης

NEUVILLE- HYUNDAI

Ο Νεβίλ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης

Τιερί Νεβίλ Hyundai
Τιερί Νεβίλ Hyundai

Ο Νεβίλ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης για τη Hyundai – λίγες μέρες πριν την έναρξη του αγώνα της Σουηδίας – τονίζοντας στις δηλώσεις του πως η ομάδα οφείλει να αφήσει πίσω της το Μόντε Κάρλο.

 

NEUVILLE- HYUNDAI

NEUVILLE- HYUNDAI

 

O Βέλγος οδηγός της Hyundai Shell Mobis WRT στάθηκε στην απογοήτευση που έφερε σε όλους το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της σεζόν, μίλησε για το κίνητρο που υπάρχει και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εμφανίσουν στη Σουηδία τις πραγματικές τους δυνατότητες.

 

 

«Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να αφήσουμε πίσω μας αυτό που έγινε στο Μόντε Κάρλο. Η ομάδα έκανε τόση προετοιμασία, τόση προσπάθεια, τόση δουλειά και όμως το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απογοητευτικό. Γνωρίζω αυτή την ομάδα πάρα πολύ καλά και ξέρω πως υπάρχει τεράστια θέληση και τεράστιο κίνητρο για επιτυχία… Ήδη εμείς που δουλεύουμε σε καθημερινή βάση είδαμε από το Μόντε Κάρλο κιόλας πως υπάρχουν αρκετοί δυνατοί τομείς που πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο αυτοκίνητο, ωστόσο αυτό που πρέπει να δούμε είναι η αξιοπιστία του. Υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε στη Σουηδία τις πραγματικές μας δυνατότητες».

 

 

Συμφωνεί και ο Moncet με Νεβίλ

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος με το Νέβιλ κινήθηκε και ο αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας, Julien Moncet, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε πως «Το Μόντε Κάρλο ήταν σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας και μας άφησε απογοήτευση… Ο Νέβιλ έχει δίκαιο, πρέπει πλέον να αντιδράσουμε. Είδαμε άλλωστε στον πρώτο αγώνα πως όταν το αυτοκίνητο τρέχει χωρίς προβλήματα, μπορούμε να δείξουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς χρόνους. Απλώς πρέπει να λύσουμε κάποια προβλήματά αξιοπιστίας το συντομότερο δυνατό».

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...