Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, κάνει την ανασκόπηση του 2018

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, Bugatti President Stephan Winkelmann 1

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, κάνει την ανασκόπηση του 2018

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, Bugatti President Stephan Winkelmann 1

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, Bugatti President Stephan Winkelmann 1

Φέτος συμπληρώνονται 110 χρόνια από την ίδρυση της γαλλικής εταιρείας, μιας εταιρείας που σε όλη αυτή την πολύχρονη διαδρομή, έχει χαρίσει μοναδικά μοντέλα στο χώρο της αυτοκίνησης.

Ο πρόεδρος της Bugatti Στεφάν Βίνκελμαν, Bugatti President Stephan Winkelmann 2

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, Bugatti President Stephan Winkelmann 2

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν, κάνει την ανασκόπηση του 2018, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως στα σχέδια της φίρμας δεν είναι η παραγωγή ενός SUV.

Αρχικά, πάντως, ανέφερε. «Τα οχήματα της Bugatti συνδυάζουν το καλύτερο δύο κόσμων. Η Chiron και η Divo είναι εντυπωσιακές. Ένα hypercar με ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600Nm. Συνδυάζει απόδοση και εύκολη οδήγηση. Ταυτόχρονα προσφέρει ποιότητα και μεγάλη άνεση. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που δεν έχει προηγούμενο. Η τελική ταχύτητα δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Bugatti. Τα αυτοκίνητά μας μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να επιταχύνουν απίστευτα».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην Chiron, της οποίας η παραγωγή των 500 μονάδων θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021. «Η Chiron αποτελεί το τέλειο παράδειγμα των οχημάτων τριών κολονών της παράδοσης της Bugatti. Το super car συνδυάζει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου, όπως το διάσημο Τ 35, με την άνεση και την πολυτέλεια του Type 41 Royale και το design του Type 57 SC Atlantic».

Ο πρόεδρος της Bugatti, Στεφάν Βίνκελμαν: “Αγωνιζόμαστε για την τελειότητα”

Αναφορικά με το γεγονός πως από το 2020, οι Divo και Chiron θα παράγονται κάτω από την ίδια στέγη, ο Βίνκλεμαν σημείωσε. «Πρόκειται για μοναδικά αριστουργήματα της αυτοκίνησης. Απλά είναι ασύγκριτα», είπε ο πρόεδρος της Bugatti και συνέχισε. «Αγωνιζόμαστε πάντα για την τελειότητα. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμή μας και το οφείλουμε στην ιστορική μας μάρκα και στην ιδρυτική της ιδιοφυΐα, Ετόρε Μπουγκάτι. Η Bugatti Automobiles S.A.S. είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων. Έχει τις ρίζες της, όχι μόνο στην κατασκευή αυτοκινήτων, αλλά και στην τέχνη. Οι πελάτες μας μπορούν να βιώσουν αυτή την προσέγγιση στη σύνθετη εργασία, την καθαρή ισχύ και την άνεση των αυτοκινήτων μας».

Τέλος, για να γιορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, η φίρμα ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις. Μεταξύ αυτών, η παρουσίαση κάποιων μοντέλων, με τον Βίνκελμαν να διαψεύδει τις φήμες κατασκευής ενός SUV από τη μάρκα. «Δεν θα υπάρξει κανένα SUV από την Bugatti», κατέληξε.

Πηγή: Bugatti


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...