Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear (1)

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear (1)

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear ως μοναδικό συνεργάτη επειδή είναι σε θέση να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά ελαστικών, υπηρεσιών και λύσεων.

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear (2)

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear (2)

Οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν τον Όμιλο SJL της Ισπανίας να επιλέξει την Goodyear ως συνεργάτη του, ήταν η ποιότητα των ελαστικών Goodyear KMAX και τα αναγομωμένα ελαστικά TreadMax, καθώς και οι προοπτικές και η διαφάνεια που προσφέρουν οι υπηρεσίες Goodyear FleetOnlineSolutions και Goodyear Proactive Solutions TPMS, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε 400 οχήματα. Η κάλυψη των υπηρεσιών αυτών από την Goodyear, η οποία επεκτάθηκε και στο Μαρόκο, έδωσε περαιτέρω προστιθέμενη αξία.

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear: χαρακτηριστικά του Ομίλου

Ο Όμιλος SJL, με στόλο εμπορικών οχημάτων, ο οποίος περιλαμβάνει 1.000 ρυμουλκούμενα και καλύπτει περίπου 80 εκατομμύρια χιλιόμετρα ετησίως, δημιουργήθηκε το 2002. Αυτό επιτεύχθηκε μετά τη συγχώνευση των Transportes San Jose και Transportes Lopez. Έχει τις κεντρικές του υπηρεσίες με έδρα το Oiartzun, κοντά στο San Sebastian στη Βόρεια Ισπανία, με τρία άλλα υποκαταστήματα εντός της Ισπανίας. Η εταιρεία στο Oiartzun εξυπηρετεί τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις σκανδιναβικές χώρες, τη Γερμανία, την Ιταλία και το Μαρόκο. Η SJL έχει επίσης εκπροσώπηση στις Κάτω Χώρες.

«Η Goodyear προσέφερε το πιο ολοκληρωμένο πακέτο από όλους. Σε αυτό συμπεριλήφθηκε το πρόγραμμα FleetOnlineSolutions, τα ελαστικά φυσικά και το TPMS. Πραγματοποιώντας πέρσι 20.000 διαβάσεις, είμαστε ηγέτες στις χερσαίες μεταφορές μεταξύ της ΕΕ και της Αφρικής. Συνεπώς η κάλυψη της Βόρειας Αφρικής είναι επίσης ζωτικής σημασίας για εμάς. Η σιγουριά που μας δίνει και η μείωση του συνολικού κόστους των ελαστικών μας, οπουδήποτε και όποτε λειτουργούν τα οχήματά μας, έκανε την Goodyear την επιλογή μας ως συνεργάτη ελαστικών», δήλωσε ο Arnauld Belhartz, Διευθυντής Στόλου του Ομίλου SJL.

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear: πρόγραμμα FleetOnlineSolutions

Το FleetOnlineSolutions είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης ελαστικών μέσω Διαδικτύου. Βοηθά τα οχήματα να μειώσουν τα κόστη τους χάρη στην μικρότερη διαχειριστική ενασχόλησης και του χρόνου ακινητοποίησης του οχήματος. Επιπλέον εξασφαλίζει ότι οι χειριστές των οχημάτων λαμβάνουν τις ίδιες συμφωνημένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και τιμολόγησης οπουδήποτε στην Ευρώπη. Αυτό επιτυγχάνεται με ηλεκτρονικές αναφορές και πλήρη ικανότητα διαχείρισης από οπουδήποτε. Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει όλα τα οχήματα της συνεργαζόμενης εταιρείας, τις τοποθεσίες, την πολιτική ελαστικών, τους συμφωνημένους όρους και τις υπηρεσίες που καλύπτονται. Έτσι η εργασία πραγματοποιείται γρήγορα, στις ακριβείς απαιτήσεις του πελάτη, ακόμα και σε άλλη χώρα με διαφορετική γλώσσα. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται αυτόματα σε συμφωνημένες τιμές, επομένως δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στη λήψη πιστώσεων ή στη διαπραγμάτευση των τιμών.

Ο Όμιλος SJL επέλεξε την Goodyear: Υπηρεσία Proactive Solutions TPMS

Η υπηρεσία Goodyear Proactive Solutions TPMS παρέχει συνεχή παρακολούθηση των πιέσεων και των θερμοκρασιών των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό προκειμένου να μειωθούν οι βλάβες και να βελτιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής των ελαστικών, η οικονομία καυσίμου και το λειτουργικό κόστος. Μια ενσωματωμένη συσκευή καταγράφει συνεχώς τα δεδομένα και τα μεταδίδει στο Goodyear cloud. Σε περίπτωση παρατυπιών, οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά από το διακομιστή στον διαχειριστή στόλου ή / και μέσω μιας εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στην τεχνολογία Goodyear G-Predict, τα δεδομένα επιτρέπουν την πρόβλεψη της ζωής των ελαστικών και τη διαρκή προγραμματισμένη συντήρηση.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...