O Guillaume Cartier θα ηγηθεί της Nissan

O Guillaume Cartier θα ηγηθεί της Nissan

O Guillaume Cartier θα ηγηθεί της Nissan

O Guillaume Cartier θα ηγηθεί της Nissan
O Guillaume Cartier θα ηγηθεί της Nissan

 

O Guillaume Cartier θα ηγηθεί της Nissan ως νέος πρόεδρος της εταιρείας για την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Ευρώπη και την Ωκεανία.

 

 

Cartier

Cartier

 

Από την 1η Απριλίου, ο Cartier θα ηγηθεί όλων των δραστηριοτήτων της Nissan στις προαναφερόμενες περιοχές, οι οποίες καλύπτουν περισσότερες από 140 αγορές σε τέσσερις ηπείρους με πληθυσμό περίπου 3,8 δισεκατομμύρια άτομα και αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 30% των παγκόσμιων πωλήσεων οχημάτων.

 

 

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην Nissan και στη Συμμαχία σε παγκόσμιες και περιφερειακές ηγετικές θέσεις, ο Cartier θα ηγηθεί στις περιοχές αυτές (AMIEO), καθώς το πλάνο μετασχηματισμού Nissan NEXT συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με συναρπαστικά νέα μοντέλα να αναμένονται σύντομα και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Qashqai και Ariya.

 

 

Φίλος της Ελλάδας, συνεργάτης της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε

 

 

Ο Guillaume Cartier έχει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και φιλίας με τη διοίκηση και τα στελέχη της Nissan – Nικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., εκτιμώντας ιδιαιτέρα την χώρα μας και τον πολιτισμό της. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2016, σε μια ατμόσφαιρα μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan Europe έτρεξε ως λαμπαδηδρόμος, καλύπτοντας τη διαδρομή από την Διονυσίου Αεροπαγίτου, μέχρι και τις στήλες του Ολυμπίου Διός, όντας προσκεκλημένος της Nissan – Nικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, που ήταν εκείνη την περίοδο ο επίσημος υποστηρικτής μετακινήσεων της Ολυμπιακής Φλόγας Rio 2016, στην Ελλάδα.

 

 

Ακολούθως, ο Guillaume Cartier παρέστη ως επίσημος προσκεκλημένος στην λαμπρή Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Rio, που έλαβε χώρα την ίδια ημέρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, προεξέχοντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...