Ο Marc ter Stegen ανακαλύπτει το CUPRA Born

Ο Marc ter Stegen ανακαλύπτει το CUPRA Born

Ο Marc ter Stegen ανακαλύπτει το CUPRA Born

Ο Marc ter Stegen ανακαλύπτει το CUPRA Born
Ο Marc ter Stegen ανακαλύπτει το CUPRA Born

Ο Marc ter Stegen ανακαλύπτει το CUPRA Born, με τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα να πιάνει στα χέρια του το τιμόνι του 100% ηλεκτρικού μοντέλου.

 

Marc ter Stegen - Cupra Born

Marc ter Stegen – Cupra Born

 

Στην καρδιά της Βαρκελώνης, στη CASA SEAT, ο Griffiths συνόδευσε τον Ter Stegen στο Design Lab, σε ένα από τα κέντρα σχεδιασμού της CUPRA και σε μια από τις πιο εμπιστευτικές εγκαταστάσεις της μάρκας. Καθώς μπαίνει, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει: «Αυτό το μέρος είναι τόσο κρυμμένο, τι συμβαίνει σε αυτό το δωμάτιο;» «Εδώ εργάζονται οι σχεδιαστές μας για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη, σε αυτόν τον φανταστικό μυστικό χώρο στο κέντρο της πόλης», του λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της CUPRA. Η Francesca Sangalli, Head of CUPRAs Color & Trim Concept & Strategy έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το σχεδιασμό του CUPRA Born.

 

 

Ήρθε επιτέλους η ώρα για τον Ter Stegen να μπει στο νέο του αυτοκίνητο. Το CUPRA Born τον περιμένει δίπλα στο βραβείο Golden Steering Wheel που κέρδισε πρόσφατα στη κατηγορία καλύτερο compact ηλεκτρικό αυτοκίνητο. «Marc, όταν πρωτογνωριστήκαμε, με ρώτησες πότε η CUPRA θα λανσάρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο», του θύμισε ο Wayne Griffiths. Ο Ter Stegen απάντησε «Και εδώ είναι τώρα! Ο γιος μου θα είναι πολύ χαρούμενος που είναι μπλε». «Όπως το βλέπω εγώ, η σχεδίαση του Born φανερώνει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν χρειάζεται να είναι βαρετά, μπορούν επίσης να είναι sport», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CUPRA. Ο τερματοφύλακας της Barça έχει τώρα τα κλειδιά του δικού του CUPRA Born και είναι έτοιμος να νοιώσει ηλεκτρισμένα συναισθήματα πίσω από το τιμόνι.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...