Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, η ομάδα του MotoGP

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, η ομάδα του MotoGP

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, Dovizioso, Petrucci

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, Dovizioso, Petrucci

Η Mission Winnow Ducati παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκευή στην πόλη Νεσατέλ, εν όψει του νέου πρωταθλήματος του MotoGP.

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, Dovizioso

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, Dovizioso

Στην πόλη Νεσατέλ παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, η αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, η οποία και θα μετάσχει στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP. Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν και οι αναβάτες της ομάδας, Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι. Οι δύο τους εμφανίστηκαν έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας επίσης τη νέα τους μοτοσικλέτα, την Desmosedici GP19, που έχει νέα κόκκινη εμφάνιση.

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati: Δηλώσεις Ζιελίνσκι

Μίροσλαβ Ζιελίνσκι, Πρόεδρος ΡΜΙ προγραμμάτων Επιστημών και Εξέλιξης: Η Mission Winnow αφορά την αλλαγή της οδήγησης, αναζητώντας συνεχώς τρόπους να κάνει καλύτερα πράγματα. Η Ducati είναι μία από τις πιο εμπνευσμένες και ανθεκτικές μάρκες του MotoGP, με 70 χρόνια ιστορίας στο σπορ. Η αποφασιστικότητα της ομάδας να πηγαίνει καλύτερα σε κάθε αγώνα, να σκεφτεί ασυνήθιστα και να πιέσει συνεχώς τα όρια της τεχνολογίας, αποδίδεται τέλεια μέσω της Mission Winnow.

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati: Δηλώσεις Ντομενικάλι

Κλαούντιο Ντομενικάλι, CEO της Ducati Motor Holding: Οι αγώνες ήταν πάντα μέρος του DNA του Ducati. Οι λύσεις και η τεχνογνωσία που συγκεντρώθηκαν στην πίστα, αντιπροσωπεύουν ένα πλεονέκτημα που συνδέεται άμεσα με τη γραμμή παραγωγής μας.  Το πρότζεκτ στο MotoGP είναι κρίσιμο για μας να παράγουμε μοντέλα που είναι πιο αποτελεσματικά, συναρπαστικά και ασφαλή για όλους. Κοιτάζοντας πίσω τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν το 2018, μπορούμε να είμαστε περήφανοι πως η Desmosedici GP αποδείχθηκε μια από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσικλέτες. Φυσικά δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε και θέλουμε να κάνουμε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα. Πιστεύω ότι η τεχνογνωσία μας και το πνεύμα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Ducati Corse είναι ένα πρόσθετο ατού.

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati: δηλώσεις Λουίτζι νταλ Ίνια.

Λουίτζι νταλ  Ίνια, γενικός μάνατζερ Ducati Corse: Το 2018 ήταν μια άλλη σημαντική χρονιά για εμάς στο MotoGP. Μας είδε να ωριμάζουμε και να βελτιωνόμαστε και πάλι – τόσο από τεχνική όσο και από αθλητική άποψη – για τέταρτη συνεχή φορά. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί ακόμη και σε πίστες που κατά παράδοση ήταν πιο δύσκολες για εμάς. Μάλιστα επιτύχαμε περισσότερες νίκες και πόντιουμ συνολικά σε σύγκριση με το 2017. Ωστόσο, οι άμεσοι ανταγωνιστές μας έχουν επίσης βελτιωθεί. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και να βελτιωθούμε περισσότερο. Με τους Αντρέα και Ντανίλο είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τη σωστή ομάδα για να βελτιστοποιήσουμε τους πόρους για την ανάπτυξη της μοτοσικλέτας. Οι στόχοι μας πρέπει να είναι φιλόδοξοι.

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, Dovizioso, Dalligna, Domenicali, Ciabatti, Pirro, Petrucci, Tardozzi

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati, Dovizioso, Dalligna, Domenicali, Ciabatti, Pirro, Petrucci, Tardozzi

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati: δηλώσεις Ντοβιτσιόζο

Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Αναβάτης Mission Winnow Ducati #04: Το 2018 ήταν ένα πολύ καλό έτος για μένα. Ξεκινήσαμε με μια νίκη και ακόμα κι αν είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, οι δυσκολίες μας ώθησαν να κοιτάξουμε σε νέες κατευθύνσεις. Στη μέση της σεζόν κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος με το έργο που επιτελέστηκε με την ομάδα, παλέψαμε για τη νίκη βασικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και νομίζω ότι θα κάνουμε περισσότερες βελτιώσεις ώστε να ξεκινήσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι χαρούμενος που έχω μαζί μου τον Ντανίλο, γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας και πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε στην πίστα, αλλά και να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη του πακέτου.

Παρουσιάστηκε η Mission Winnow Ducati: δηλώσεις Πετρούτσι

Ντανίλο Πετρούτσι, Αναβάτης Mission Winnow Ducati #9: Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ σημαντική για μένα, η καλύτερή μου ποτέ από άποψη βαθμών. Ακόμη και αν έχασα για λίγο τον στόχο μου να τελειώσω πρώτος ανάμεσα στους ανεξάρτητους αναβάτες, ολοκλήρωσα το 2018 με μια αναμφισβήτητα θετική νότα. Ο αγώνας με τα εργοστασιακά χρώματα με κάνει πραγματικά περήφανο και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω. Έχω μια καλή συνεργασία με το νέο μου τιμ και το τεχνικό επίπεδο είναι υψηλότερο από ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω με τον Αντρέα. Όχι μόνο είναι ένας εκπληκτικός αναβάτης, αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε μαζί, έχοντας ένα στόχο. Αμφότεροι να έχουμε μια πραγματικά δυνατή χρονιά.

Η ομάδα της Mission Winnow Ducati ετοιμάζεται πλέον για τις πρώτες δοκιμές της χρονιάς, που θα γίνουν στις 6-9 Φεβρουαρίου στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία.

Πηγή: Ducati


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...