Πρωτιά για Skoda στο φυσικό αέριο

Πρωτιά για Skoda στο φυσικό αέριο - Skoda KAMIQ

Πρωτιά για Skoda στο φυσικό αέριο

Πρωτιά για Skoda στο φυσικό αέριο - Skoda KAMIQ
Πρωτιά για Skoda στο φυσικό αέριο – Skoda KAMIQ

 

Πρωτιά για Skoda στο φυσικό αέριο, με τη μάρκα να είναι κυρίαρχη στην Ελλάδα και το 2021, με 4/10 αυτοκίνητα CNG που ταξινομούνται να είναι δικά της μοντέλα.

 

 

Skoda Scala G-TEC

Skoda Scala G-TEC

 

Μετά από την εντυπωσιακή επίδοση στις πωλήσεις του 2020, όπου ένα στα τρία ταξινομημένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ήταν μοντέλο της SKODA, η μάρκα ανέβασε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της το πρώτο τρίμηνο του 2021. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021 ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα συνολικά 327 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τη λειτουργία τους.

 

 

Από αυτά, τα 130 ήταν μοντέλα της SKODA. Αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό 39,76% για τη μάρκα στη συγκεκριμένη αγορά. Ή σε πιο απλή ανάγνωση, τέσσερα στα δέκα αυτοκίνητα φυσικού αερίου που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2021 ήταν μοντέλα SKODA.

 

 

Skoda G-TEC Editions

Skoda G-TEC Editions

 

Εκδόσεις Skoda G-TEC

 

 

Η SKODA προσφέρει σε έκδοση GTEC, με κύριο καύσιμο το φυσικό αέριο, τα SCALA, KAMIQ καθώς και τη νέα OCTAVIA, στην τέταρτη γενιά της. Όλα τα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα μέσα και από το πρόγραμμα SKODA ONE. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει:

– Άτοκη χρηματοδότηση για ένα χρόνο

– Προνομιακό επιτόκιο από 3,5% για ακόμα χαμηλότερη δόση

– Προκαταβολή από 0%

– Πληρωμή 1ης δόσης σε 4 μήνες από την αγορά

 

 

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα SKODA SCALA GTEC, SKODA KAMIQ GTEC και SKODA OCTAVIA GTEC, ξεκινούν από 17.500 €, 19.500 € και 26.100 €, αντίστοιχα. Επιπλέον, η SKODA OCTAVIA GTEC είναι διαθέσιμη και σε έκδοση για taxi. Η ενδεικτική λιανική τιμή με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης είναι στα 23.302 €.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...