Σημαντικές διακρίσεις για την Ολυμπία Οδό

Σημαντικές διακρίσεις για την Ολυμπία Οδό

Σημαντικές διακρίσεις για την Ολυμπία Οδό

Σημαντικές διακρίσεις για την Ολυμπία Οδό
Σημαντικές διακρίσεις για την Ολυμπία Οδό

 

Σημαντικές διακρίσεις για την Ολυμπία Οδό, με την εταιρεία να ξεχωρίζει στα Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας 2021.

 

Business Awards 2021

Business Awards 2021

 

Συγκεκριμένα η Ολυμπία Οδός απέσπασε βραβεία «GOLD» στις κατηγορίες:

 

  • Επίδραση στις Τοπικές Κοινωνίες, για το καινοτόμο σύστημα Hybrid, το πρώτο σύστημα χιλιομετρικής χρέωσης διοδίων στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει σημαντικά οφέλη στους χρήστες.

  • Διαχείριση Ενέργειας, για τα περιβαλλοντικά προγράμματα που έχει υλοποιήσει στις εγκαταστάσεις του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Το Hybrid αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θέμα της κοινωνικά δίκαιης χρέωσης και εξασφαλίζει ότι οι χρήστες πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο για την απόσταση που έχουν διανύσει. Πρόκειται για ένα έργο κοινωνικού οφέλους στην κατεύθυνση της δέσμευσης που ανέλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση για δίκαιη χρέωση διοδίων με βάση την απόσταση που διανύεται. Το Υβριδικό Σύστημα ήδη προσελκύει τοπικούς πελάτες/χρήστες στον αυτοκινητόδρομο μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των ατυχημάτων και αποσυμφορίζοντας το παράπλευρο οδικό δίκτυο.

 

 

Τη διοργάνωση των Βραβείων Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει τα τελευταία έξι χρόνια η Boussias Communications, ενώ η πολυπληθής Κριτική Επιτροπή των βραβείων αποτελείται από Μέλη-Εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων και Ιδρυμάτων, Εμπειρογνώμονες κλάδων σχετικών με τις κατηγορίες των βραβείων, καθώς και Πανεπιστημιακών, με Πρόεδρο την κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Πρόεδρο του ΕΕΔΕΓΕ-Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...