Σημαντική διάκριση για τη YOKOHAMA

CDP Logo

Σημαντική διάκριση για τη YOKOHAMA

Σημαντική διάκριση για τη YOKOHAMA
Σημαντική διάκριση για τη YOKOHAMA

Σημαντική διάκριση για τη YOKOHAMA, με την εταιρεία να αναγνωρίζεται ξανά από τον CDP ως ηγέτιδα βιομηχανία σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας.

 

 

CDP Logo

CDP Logo

 

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, ο περιβαλλοντικός οργανισμός CDP κατέταξε την YOKOHAMA στην πολυπόθητη Α κατηγορία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές της για μείωση των εκπομπών, μετριασμό των κλιματικών κινδύνων και ανάπτυξη της οικονομίας χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, σύμφωνα και με τις απαντήσεις της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο κλιματικής αλλαγής του CDP για το 2020, στο οποίο ανταποκρίθηκαν περισσότερες από 5.800 εταιρείες παγκοσμίως. Φέτος, είναι η τρίτη φορά που η YOKOHAMA συμπεριλαμβάνεται στην λίστα Α, μετά την επιλογή της το 2016 και το 2019.



Ποιος είναι ο CDP



Ο CDP είναι ένα παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ωθεί τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, να προστατεύσουν τους υδάτινους πόρους και να προστατεύσουν τα δάση. Χάρη στην μόχλευση επενδυτικών και καταναλωτικών πόρων, ο οργανισμός παρακινεί τις εταιρείες να αποκαλύψουν και να διαχειριστούν τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις. Η πλατφόρμα του CDP είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές πληροφοριών παγκοσμίως, ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις οδηγούν στην περιβαλλοντική αλλαγή.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...