Σπουδαία διάκριση για το Hyundai Tucson

Σπουδαία διάκριση για το Hyundai Tucson

Σπουδαία διάκριση για το Hyundai Tucson, με το μοντέλο της νοτιοκορεατικής εταιρείας να κερδίζει το βραβείο του πιο φιλικού προς την οικογένεια αυτοκινήτου.

 

Hyundai Tucson 48V Hybrid

Hyundai Tucson 48V Hybrid

Το Hyundai Tucson κέρδισε το βραβείο του πιο φιλικού αυτοκινήτου προς την οικογένεια, σύμφωνα με τους αναγνώστες της Bild am Sonntag. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο για το compact SUV της φίρμας.

 

Στην κατηγορία «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα πρότεινε 17 οχήματα. Από αυτά, οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε για τον τελικό γύρο. Αυτά διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών για δοκιμές. Μάλιστα οι δοκιμαστές τέσταραν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής/απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

 

Στους πέντε πρώτους μήνες του 2019, το Tucson έχει 11.000 νέες ταξινομήσεις. Μάλιστα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή όχημα στη Γερμανία. Μόνο τον Μάιο, περίπου 2.600 πελάτες επέλεξαν το Hyundai Tucson, 42,8% περισσότεροι από το αντίστοιχο διάστημα το 2018.

 

Πηγή: Hyundai


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...