Στην παραγωγή η Moto Guzzi V7 III Carbon

Στην παραγωγή η Moto Guzzi V7 III Carbon

Στην παραγωγή η Moto Guzzi V7 III Carbon

Στην παραγωγή η Moto Guzzi V7 III Carbon

Moto Guzzi V7 III Carbon

Στην παραγωγή η Moto Guzzi V7 III Carbon, με την αποστολή των 1921 αριθμημένων αντιτύπων της ειδικής έκδοσης σε εμπόρους όλου του κόσμου, να έχει ξεκινήσει.

 

 

Στην παραγωγή η Moto Guzzi V7 III Carbon

V7 III Carbon

Αφού συγκέντρωσε καλές κριτικές στις Εκθέσεις, η νέα 2018 Moto Guzzi V7 III Carbon θα ξεκινήσει σύντομα να κυκλοφορεί και στους δρόμους. Η παραγωγή ξεκίνησε στο εργοστάσιο Μαντέλο ντελ Λάριο. Μάλιστα οι πρώτες μονάδες θα είναι διαθέσιμες στους επίσημους αντιπροσώπους Moto Guzzi στα τέλη του Ιανουαρίου.

 

Αυτό το μοντέλο, είναι το μοναδικό της οικογένειας V7 III που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.  Η κάθε μια θα διαθέτει τον δικό της «κωδικό», με την εταιρεία να μένει πιστή στην παράδοση και τη φιλοσοφία ενός μοντέλου «περιορισμένης έκδοσης». Η V7 III έχει το δικό της πρεστίζ και στιλ. Αυτά συνδυάζονται με πολλά εξαρτήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι τα κοντά και κομψά φτερά και τα πλευρικά φέρινγκ.

Με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα

 

Στη V7 III Carbon κυριαρχεί το ματ μαύρο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ακόμα περισσότερο το κόκκινο. Αυτό υπάρχει στις δαγκάνες της Brembo στα μπροστινά φρένα, στα λογότυπα των πλευρικών φέρινγκ και στον αετό που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ. Επίσης, η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει από τις κόκκινες κυλινδροκεφαλέ. Η σέλα από τη μεριά της (και μόνο σε αυτό το μοντέλο), είναι από δέρμα Alcantara (αδιάβροχο), ιδανικό για τον αναβάτη και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Είναι ραμμένη με κόκκινο χρώμα κι αυτή.

 

Η τάπα του ρεζερβουάρ είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο μαύρο αλουμίνιο, το πλαίσιο του προβολέα είναι κι αυτό μαύρο, όπως επίσης τα καλύμματα των μπεκ και ο κύλινδρος του πίσω φρένου.

 

Ο σειριακός αριθμός του μοντέλου αναγνωρίζεται από την πλακέτα που υπάρχει στο τιμόνι. Υπάρχουν 1921 μονάδες διαθέσιμες, αριθμός που θυμίζει το έτος ίδρυσης της Moto Guzzi.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...