Συνεργασία BMW Group και NVIDIA

Συνεργασία BMW Group και NVIDIA

Συνεργασία BMW Group και NVIDIA

Συνεργασία BMW Group και NVIDIA
Συνεργασία BMW Group και NVIDIA

 

 

Η συνεργασία BMW Group και NVIDIA φέρνει την επανάσταση στον εικονικό σχεδιασμό και την υλοποίηση εξαιρετικά περίπλοκων συστημάτων παραγωγής.

 

BMW Group - NVIDIA

BMW Group – NVIDIA

 

Το BMW Group και η NVIDIA δημιουργούν μία νέα μέθοδο σχεδιασμού εξαιρετικά περίπλοκων συστημάτων παραγωγής, με την πλατφόρμα Omniverse. Το εργαλείο εικονικού σχεδιασμού εργοστασίου ενσωματώνει μία σειρά δεδομένων και εφαρμογών σχεδίασης και επιτρέπει συνεργασία σε πραγματικό χρόνο με πλήρη συμβατότητα. Ως ηγέτες της βιομηχανίας, το BMW Group και η NVIDIA θέτουν νέα πρότυπα στον εικονικό σχεδιασμό εργοστασίου.

 

 

Ο Milan Nedeljković, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG στον τομέα της Παραγωγής δήλωσε: «Μαζί, θα κάνουμε ένα τεράστιο άλμα προόδου ανοίγοντας νέες προοπτικές στον τομέα του εικονικού, ψηφιακού σχεδιασμού. Στο μέλλον, μία εικονική αναπαράσταση του δικτύου παραγωγής, θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε μία πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη μέθοδο σχεδιασμού. Η Omniverse βελτιστοποιεί την ακρίβεια, την ταχύτητα και κατά συνέπεια την αποδοτικότητα των διαδικασιών σχεδιασμού».

 

 

«Η BMW υιοθετεί εξατομικευμένη παραγωγή σε μαζική κλίμακα – οι διαδικασίες της είναι από τις πιο περίπλοκες στον κόσμο», δήλωσε ο Jensen Huang, ιδρυτής και CEO της NVIDIA. «Στα εργοστάσια του μέλλοντος που οραματίζεται, άνθρωποι και ρομπότ εργάζονται μαζί, μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων σχεδιασμού εργοστασίων συνεργάζονται σε ένα κοινό εικονικό χώρο, και ολόκληρο το εργοστάσιο προσομοιώνεται με φωτορεαλιστική λεπτομέρεια. Η NVIDIA Omniverse δημιουργήθηκε για την υλοποίηση αυτού του οράματος. Χαίρομαι που μέσω της NVIDIA Omniverse οι ομάδες της BMW μπορούν να σχεδιάζουν, να οργανώνουν και να διαχειρίζονται τη λειτουργία των μελλοντικών εργοστασίων της εικονικά, πριν καν ξεκινήσει οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία. Αυτό είναι το μέλλον της παραγωγής.»


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...