Συνεργασία CUPRA και Primavera Sound

CUPRA - Primavera Sound

Συνεργασία CUPRA και Primavera Sound

Συνεργασία CUPRA και Primavera Sound
Συνεργασία CUPRA και Primavera Sound

 

Η συνεργασία CUPRA και Primavera Sound θα έχει διάρκεια τριών ετών και στόχος της είναι να εμπνεύσει τον κόσμο με νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας.

 

 

CUPRA - Primavera Sound

CUPRA – Primavera Sound

 

Πριν από το επόμενο φεστιβάλ Primavera Sound το 2022, οι δύο μάρκες αποκάλυψαν teaser με line-up των καλλιτεχνών powered by CUPRA Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτόν τον μήνα.

 

 

CUPRA και Primavera Sound ξεκινούν τη συνεργασία τους σε μια σημαντική στιγμή και για τους δύο. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να παρουσιάσει το CUPRA Born, το νέο μοντέλο που θα δώσει ώθηση για μια νέα εποχή στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων χάρη στην ξεχωριστή σχεδίαση του, εμπνευσμένο από την πόλη της Βαρκελώνης και τις σύγχρονες επιδόσεις του. Ταυτόχρονα, το Primavera Sound θα επιστρέψει το 2022 και θα είναι το πιο φιλόδοξο μουσικό γεγονός που έγινε ποτέ.

 

 

Δύο μάρκες, μια νέα εποχή

 

 

CUPRA και Primavera Sound στοχεύουν στη δημιουργία νέων μουσικών εμπειριών που θα δημιουργήσουν συναισθήματα στους θαυμαστές. Πέρα από την παρουσία που θα έχει η CUPRA στο φεστιβάλ, οι δύο μάρκες εργάζονται πάνω σε νέα projects για να προωθήσουν τη μουσική εμπειρία, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής από όλο τον κόσμο να την βιώσουν με διαφορετικό τρόπο.

 

 

Το line-up των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο Primavera Sound 2022 θα ανακοινωθεί σήμερα, powered by CUPRA Born, την ίδια ημέρα δηλαδή που το νέο μοντέλο της CUPRA θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...