Συνεργασία FCA με DCS

Συνεργασία FCA με DCS

Συνεργασία FCA με DCS

Συνεργασία FCA με DCS
Συνεργασία FCA με DCS

Η συνεργασία FCA με DCS έγινε με γνώμονα τη φροντίδα για την εύκολη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων, μέσω του προγράμματος My Easy Charge.

 

My Easy Charge

My Easy Charge

 

Με μία μόνο εφαρμογή και μία χρεωστική κάρτα, το πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 130.000 σημεία φόρτισης στην Ευρώπη. Παράλληλα με την εγγραφή στην υπηρεσία οι χρήστες θα χρησιμοποιούν και την πλατφόρμα “My Easy Charge”. Αυτή θα παρέχει πληροφορίες, χάρτες με τους σταθμούς φόρτισης, προγραμματισμό διαδρομών και βέβαια ενεργοποίηση-χρήση του σταθμού φόρτισης.



Η DCS επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο φόρτισης. Έτσι οι χρήστες του “My Easy Charge” θα έχουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επιλογών για τη φόρτιση του οχήματος τους.



Δηλώσεις Markus Bartenschlager



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DCS, κ. Markus Bartenschlager, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την FCA. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την εφαρμογή μιας εξελιγμένης λύσης φόρτισης. Για εμάς αυτή η εξέλιξη σημαίνει ακόμα ένα βήμα προς μια πιο άνετη και εύκολη χρήση της ηλεκτροκίνησης. Ανυπομονούμε να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας με τον Όμιλο FCA



Δηλώσεις Roberto Di Stefano



«Η συνεργασία με την DCS έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συμφωνιών στις οποίες ήδη έχουμε προχωρήσει ώστε να κάνουμε πιο ελκυστική και προσιτή τη χρήση των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων. Αν θέλουμε περισσότεροι άνθρωποι να επιλέγουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πρέπει να τους εξασφαλίσουμε μια άνετη εμπειρία χρήσης σε όλα τα επίπεδα. Μια εμπειρία χωρίς άγχος για τη φόρτιση του οχήματος τους. Σε αυτό το πλαίσιο η FCA αποφάσισε να συνεργαστεί με την DCS ώστε να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον της εναλλακτικής αυτοκίνησης. Με την υπηρεσία “My Easy Charge” προσφέρουμε μια μοναδική και άνετη εμπειρία σε όσους επιλέξουν κάποιο από τα οχήματα μας.». Αυτά δήλωσε ο Roberto Di Stefano, Επικεφαλής του eMobility της FCA για την περιοχή EMEA.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...