Το εργοστάσιο της Lassa

Το εργοστάσιο της Lassa

Το εργοστάσιο της Lassa

Το εργοστάσιο της Lassa

Το εργοστάσιο της Lassa παράγει ελαστικά που διατίθενται σε 56 χώρες της υφηλίου, από τη Χιλή έως τη Νότια Κορέα και από τη Σουηδία έως τη Μαλαισία.

 

Το εργοστάσιο της Lassa

Lassa factory

Μάλιστα το δεύτερο εργοστάσιο παραγωγής της Lassa Tyres, θα παράγει 4,2 εκατομμύρια ελαστικά. Αυτά που παράγονται στην εν λόγω μονάδα, σχεδόν δεν αγγίζουν ποτέ το έδαφος. Αυτό χάρη στο πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα μεταφοράς. Μάλιστα, τυχόν προβλήματα, μπορούν να επιλύονται σε διάστημα το πολύ δύο λεπτών.

 

Δεν υπάρχει κανένα ελάττωμα, πράγμα που σημαίνει πως καταναλώνεται 30% λιγότερη ενέργεια. Τα έξυπνα οχήματα ρυθμίζουν τις ταχύτητές τους και βελτιστοποιούν τη διαδρομή τους, ενώ οι ηλιακοί συλλέκτες, που είναι εγκατεστημένοι στο διοικητικό κτήριο, βοηθούν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει παρατηρηθεί αύξηση του όγκου πωλήσεων των ελαστικών περίπου 60%. Μάλιστα οι εξαγωγές γίνονται σε πάνω από 80 χώρες. Αίγυπτος, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουκρανία και Μαρόκο, συγκαταλέγονται στις χώρες με τις κορυφαίες πωλήσεις για τη Lassa.

 

Τέλος, κατά το πρώτο 6μηνο του 2019, ενώ όλες οι αγορές στις οποίες η Lassa δραστηριοποιείται, εμφάνισαν μείωση πωλήσεων κατά 2%, τα ελαστικά της κατέγραψαν αύξηση 5%.

 

Πηγή: Lassa


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...