Το νέο Touareg στο Attica-City Link

Το νέο Touareg στο Attica-City Link 1

Το νέο Touareg στο Attica-City Link

Το νέο Touareg στο Attica-City Link 1

Το νέο Touareg στο Attica-City Link 1

Το νέο Touareg στο Attica-City Link, με τη ναυαρχίδα της VW να δίνει το παρών στην καρδιά της Αθήνας αλλά και την ευκαιρία στους επισκέπτες να το γνωρίσουν.

Το νέο Touareg στο Attica-City Link 2

Το νέο Touareg στο Attica-City Link 2

Μάλιστα, το Touareg θα παραμείνει στη Στοά Σπυρομήλιου μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου. Έτσι, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το τεχνολογικά πιο προηγμένο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Volkswagen!

Το design του Touareg, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό είναι εντυπωσιακό. Επιπλέον, το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός δηλαδή πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), οι άφθονοι χώροι αλλά και η γενικότερη, premium αύρα του μοντέλου είναι τα βασικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν και σχολιάζονται υπερθετικά.

Το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά. Σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους και με προτεινόμενες τιμές λιανικής 77.700 € και 84.000 € αντίστοιχα. Στο Attica-City Link, θα βρίσκεται μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν από κοντά και στο δίκτυο επίσημων εμπόρων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...