Το CASA SEAT ανοίγει τις πύλες του

Το CASA SEAT ανοίγει τις πύλες του

Το CASA SEAT ανοίγει τις πύλες του

Το CASA SEAT ανοίγει τις πύλες του
Το CASA SEAT ανοίγει τις πύλες του

Το CASA SEAT ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 23 Απριλίου, βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης και θα αποτελέσει το νέο, πολυεπιστημονικό χώρο της εταιρείας.

 

CASA SEAT

CASA SEAT

 

Το CASA SEAT δημιουργήθηκε με στόχο να συμβάλει στη δημιουργία της μελλοντικής κινητικότητας. Παράλληλα, σκοπεύει να βοηθήσει και στην προώθηση και διάδοση ιδεών γύρω από την αειφορία, το σχεδιασμό, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις.

 

Ο νέος χώρος, που βρίσκεται στη γωνία των Paseo de Gracia και Avenida Diagonal, στοχεύει στη συγκέντρωση νέων τάσεων και ταλέντων. Μάλιστα θα περιλαμβάνει συναυλίες, συναντήσεις με δημιουργούς, καλλιτεχνικές εκθέσεις και κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε χώρο εστιατορίου καθώς και χώρο εργασίας ανοιχτό για συμμετοχή και καινοτόμα έργα.

 

«Θα τονώσει την ανταλλαγή ιδεών»

 

«Το CASA SEAT είναι αφιερωμένο στη Βαρκελώνη. Αποφασίσαμε να ανοίξουμε τις πύλες του στο κοινό στις 23 Απριλίου. Είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες του χρόνου για την πόλη και τον πολιτισμό και θέλουμε να γίνουμε μέρος των εορτασμών», διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της SEAT για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, Wayne Griffiths. Και πρόσθεσε πως «Το CASA SEAT θα τονώσει την ανταλλαγή ιδεών και τη συν-δημιουργία λύσεων στις προκλήσεις της κινητικότητας και της πόλης του αύριο. Η SEAT και η CUPRA επιθυμούν να μοιραστούν το όραμά τους και ταυτόχρονα να μάθουν από όλα όσα έχει να προσφέρει η Βαρκελώνη».

 

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του τμήματος παραγωγής και διανομής SEAT, Dr. Christian Vollmer, δήλωσε πως «Τα τελευταία χρόνια η SEAT εισάγει πρωτοποριακές καινοτομίες στον τομέα της εφοδιαστικής. Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα της δέσμευσής μας να καταστήσουμε την εταιρεία σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία».

 

Σχετικά με το χώρο

 

Για το έργο αυτό, η SEAT συνεργάστηκε με δύο ονόματα παγκόσμιας κλάσης στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό. Ο ένας είναι ο αρχιτέκτονας Carlos Ferrater, ο οποίος ηγήθηκε της ανακαίνισης του κτιρίου. Ο άλλος είναι ο εσωτερικός σχεδιαστής Lázaro Rosa-Violán, ένας από τους πιο διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες και αυτός που ευθύνεται για το σχεδιασμό του συγκεκριμένου χώρου.

 

Το CASA SEAT διαθέτει επιφάνεια 2.600 τ.μ. Μάλιστα εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Ο Carlos Ferrater και η ομάδα του συνέλαβαν το χώρο ως κέντρο συνάντησης στην πόλη ανοίγοντάς το και αφαιρώντας τους τοίχους. Επιπλέον, ο Lázaro Rosa-Violán έχει αναπτύξει ένα εσωτερικό σχεδιασμό που δημιουργεί ένα φιλόξενο και δυναμικό χώρο με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και ευρείας γκάμας φωτεινών χρωμάτων. Το φως της Βαρκελώνης θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού. Είναι αυτό που θα ενισχύσει την εμπειρία του επισκέπτη. Τόσο ο φυσικός φωτισμός που φωτίζει τη γυάλινη πρόσοψη όσο και ο έμμεσος εσωτερικός φωτισμός δημιουργούν μια ζεστή, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που όλοι οι επισκέπτες του CASA SEAT θα απολαύσουν.

 

«Σημείο συνάντησης για το μέλλον της κινητικότητας»

 

Ο διευθυντής του CASA SEAT, Gabriele Palma, εξήγησε ότι «Η θέση του νέου χώρου είναι εμβληματική. Θέλουμε να είναι ο τόπος όπου η πόλη μετακινείται. Από την Ημέρα του Αγίου Γεωργίου, το μέλλον της κινητικότητας θα έχει ένα σημείο συνάντησης στο CASA SEAT. Θα αναπτύξουμε περιεχόμενο σχετικό με την τεχνολογία, την καινοτομία και τις επιχειρήσεις, καθώς και με την τέχνη, το σχεδιασμό, τον πολιτισμό και τις αστικές τάσεις».

 

Το CASA SEAT στο διαδίκτυο

 

Το CASA SEAT έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες της στο Διαδίκτυο. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.casa.seat, όλοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το έργο. Ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ενήμεροι για τα νέα σχετικά με το χώρο και τον προγραμματισμό του.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...