Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο

Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο

Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο

Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο
Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο

 

Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο και δε μπορεί να συγκρατηθεί ούτε από τον πάγο αλλά ούτε και από το χιόνι…

 

 

Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο

Το MINI John Cooper Works GP είναι ασταμάτητο

 

Επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,2 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 265 km/h. Το MINI John Cooper Works GP (συνδυασμένη κατανάλωση): 7,3 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 167 g/km) είναι το ταχύτερο μοντέλο της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας με έγκριση τύπου για χρήση στο δρόμο.

 

 

Κάτι το οποίο ασφαλώς ισχύει και για το χειμώνα, αφού η MINI προσφέρει χειμερινά ελαστικά ειδικά σχεδιασμένα γι’ αυτό τον υπεραθλητή. Τα ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων που αναπτύχθηκαν από τον κατασκευαστή ελαστικών Hankook για την κρύα εποχή του χρόνου, επιτρέπουν στους οδηγούς να απολαμβάνουν την εξαιρετική ισχύ και την αγωνιστική αίσθηση του MINI John Cooper Works GP ακόμα και στο χιόνι.

 

 

Ντυμένο με ελαστικά Hankook

 

 

Όπως τα θερινά ελαστικά της κατηγορίας Ultra Ultra High Performance που είναι προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά του MINI John Cooper Works GP, η Hankook προσφέρει ανάλογα ελαστικά και για την χειμερινή περίοδο ως εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης. Ελαστικά Winter I cept evo 2, σε διάσταση: 195/45 R18 87H XL διατίθενται για το μοντέλο υψηλών επιδόσεων και τοποθετούνται σε αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου John Cooper Works 18-ιντσών. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός διασφαλίζει τη διάσημη ευελιξία ΜΙΝΙ και ακρίβεια χειρισμού σε απαιτητικές χειμερινές οδικές συνθήκες. Ειδικότερα, ένα ασύμμετρο σχέδιο πέλματος με ειδικά σχεδιασμένες σχισμές και αυλακώσεις βελτιστοποιεί τόσο την ελκτική πρόσφυση όσο και το φρενάρισμα σε δρόμους καλυμμένους με χιόνι.

 

 

MINI John Cooper Works GP

MINI John Cooper Works GP

 

 

Ιδανικό για αποδράσεις στα χιόνια

 

 

Με την αυξημένη πρόσφυση των χειμερινών ελαστικών, το MINI John Cooper Works GP, που κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό μόλις 3.000 αντιτύπων, είναι τέλεια εξοπλισμένο για αποδράσεις στα χιόνια. Ούτε το πακτωμένο χιόνι, ούτε οι παγωμένες ευθείες, ούτε το λιωμένο χιόνι στο δρόμο είναι ικανά να σταματήσουν την ακαταμάχητη ‘ορμή’ αυτού του υπεραθλητή. Τα χειμερινά ελαστικά που σχεδιάστηκαν κατά παραγγελία για το μοντέλο συμπληρώνουν άριστα την τεχνολογία της ανάρτησης, που είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις υψηλές επιδόσεις του κινητήρα χάρη στην αγωνιστική τεχνογνωσία της John Cooper Works και τα ρυθμισμένα με ακρίβεια συστήματα ελέγχου ανάρτησης. Η ελκτική πρόσφυση κατά την εκκίνηση έχει βελτιστοποιηθεί, όπως και η ευστάθεια στις γρήγορες στροφές.

 

 

Υψηλές επιδόσεις και μοναδική εμπειρία

 

 

Το MINI John Cooper Works GP προάγει την εμπειρία ενός πολυτελούς αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων σε εντελώς νέα επίπεδα. Ο δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 225 kW/306 hp και μέγιστη ροπή 450 Nm. Αυτή η συμπυκνωμένη ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, που φοράνε τα ειδικά χειμερινά ελαστικά UHP, μέσω ενός 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic, το οποίο μετατρέπει την κινητήρια ισχύ σε συναρπαστικές επιδόσεις χωρίς απώλειες χάρη σε ένα ενσωματωμένο μπλοκέ διαφορικό.

 

 

 

MINI John Cooper Works GP

MINI John Cooper Works GP

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 

 

Το MINI John Cooper Works GP δεν είναι μόνο μία σπάνια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με αγωνιστικά γονίδια. Η αεροτομή οροφής με διπλή πτέρυγα και τα ένθετα των θόλων των τροχών με ματ φινίρισμα CFRP και ατομική αρίθμηση, το καθιστούν ένα συγκλονιστικό αυτοκίνητο. Χάρη στα νέα χειμερινά ελαστικά, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για τον πιο extreme αθλητή στη γκάμα μοντέλων MINI να περνά τον χειμώνα κλεισμένος σε ένα γκαράζ.

 

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...