Το Nissan Ariya στο Μονακό

Το Nissan Ariya στο Μονακό

Το Nissan Ariya στο Μονακό

Το Nissan Ariya στο Μονακό
Το Nissan Ariya στο Μονακό

 

Το Nissan Ariya στο Μονακό, με τo αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan να πραγματοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του στην απαστράπτουσα Γαλλική Ριβιέρα.

 

 

Nissan Ariya - Monaco

Nissan Ariya – Monaco

 

Η κομψή και απρόσκοπτη σχεδίαση του αμιγώς ηλεκτρικού coupé crossover ταίριαξε απόλυτα με το κομψό σκηνικό του Μονακό, καθώς το Ariya πάτησε στο οδόστρωμα του διάσημου σιρκουί.

 

 

Συνδυάζοντας ισχυρές επιδόσεις, συνδεδεμένες τεχνολογίες και επαναστατικό νέο σχεδιασμό, το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover Ariya αντικατοπτρίζει με εμβληματικό τρόπο το καινοτόμο και ηλεκτρικό μέλλον της Nissan. Με προηγμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία, ανταγωνιστικό εύρος χωρητικότητας μπαταρίας και με το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-4ORCE, το Ariya έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίζει τη ζωή των ανθρώπων μέσω μιας απρόσκοπτης, διαισθητικής και προσαρμοσμένης εμπειρίας.

 

 

Η στρατηγική ηλεκτροκινητικότητας της Nissan βασίζεται στην μεγάλη εμπειρία της στα EVs για πάνω από μια δεκαετία, μεταφέροντας γνώσεις και τεχνολογία μεταξύ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των εμπορικών της οχημάτων και επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων στους δυνητικούς αγοραστές.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...