Ψηφιακή καμπάνια Origami από τη Nissan

Ψηφιακή καμπάνια Origami από τη Nissan

Ψηφιακή καμπάνια Origami από τη Nissan

Ψηφιακή καμπάνια Origami από τη Nissan
Ψηφιακή καμπάνια Origami από τη Nissan

Η ψηφιακή καμπάνια Origami από τη Nissan αποτελεί μέρος του αποκλειστικού περιεχομένου της μάρκας για την Expo Dubai και ενθαρρύνει το κοινό να δεσμευτεί για βιωσιμότητα.

 

Nissan Origami

Nissan Origami

 

 

Ως Επίσημος Αυτοκινητικός Συνεργάτης της Expo Dubai, η Nissan φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους της για βιωσιμότητα και ουδετερότητα άνθρακα, μέσω μιας δημόσιας δέσμευσης για δράση για το κλίμα. Αποτελώντας μέρος του αποκλειστικού περιεχομένου που δημιουργήθηκε για την Expo Dubai και φιλοξενείται στον ιστότοπο The Nissan Next, η ψηφιακή καμπάνια ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να δεσμευτούν για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και τους επιτρέπει να σχεδιάσουν τη δική τους σύνθεση Origami.

 

 

Αγκαλιάζοντας την πλούσια Iαπωνική κληρονομιά της μάρκας, η ψηφιακή καμπάνια υπογραμμίζει τους στόχους βιωσιμότητας της Nissan με μια ψηφιακή προσέγγιση, ενώ εμπνέει την αλλαγή κάνοντας τα άτομα να συνειδητοποιούν περισσότερο τις ενέργειές τους. Βασιζόμενη στη συναρπαστική καμπάνια της Nissan «Let’s Move» για την Expo Dubai, η ψηφιακή ενεργοποίηση Origami επιτρέπει στα άτομα να δεσμευτούν για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, με ενέργειες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το σβήσιμο των φώτων, την ανακύκλωση και την παραγωγή καθαρής ενέργειας, μέσω της εγκατάστασης ηλιακών πάνελ.

 

 

Το κοινό καλείται να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια ως φόντο για τις υποσχέσεις τους, μέσω πέντε επιλογών χρωμάτων και έξι σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων των Sakura (ανθός κερασιάς) που συμβολίζει το νέο ξεκίνημα, Asanoha (φύλλου κάνναβης) που αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και Kagome, ενός τεχνολογικού γεωμετρικού μοτίβου, που βασίζεται σε σχέδιο από οπίσθιο φωτιστικό σώμα Nissan.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...