70 χρόνια Land Rover

70 χρόνια Land Rover

70 χρόνια Land Rover

70 χρόνια Land Rover

70 χρόνια Land Rover

Διάφορες εκδηλώσεις της εταιρείας θα λάβουν χώρα στο Goodwood Festival. Εκεί όπου το «παρών» θα δώσει και ο stuntman, Τέρι Γκραντ.

70 χρόνια Land Rover show

70 χρόνια Land Rover show

70 χρόνια Land Rover, με την εταιρεία να παραβρίσκεται στο φετινό Goodwood Festival με 70 ξεχωριστά μοντέλα, τα οποία την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή. Την πορεία θα ηγηθεί ένα HUE166, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό. Ξεχωριστό χρώμα θα δώσουν και τα Land Rover Series I, Series II, Series III, Defender, οι τέσσερις γενιές του Range Rover, οι πέντε του Discovery, Freelander, Range Rover Sports, Discovery Sports, Evoque και Velar.

Το Defender Works 8 θα πραγματοποιεί καθημερινά δύο περάσματα. Επιπλέον, ο περίφημος stuntman, Τέρι Γκραντ, θα προσπαθήσει με το Range Rover Sport SVR να μπει στο βιβλίο Γκίνες, διανύοντας σε δύο ρόδες, όσο πιο γρήγορα μπορεί, απόσταση της τάξης του ενός μιλίου.

70 χρόνια Land Rover, Jaguar Land Rover Goodwood Festival

70 χρόνια Land Rover, Jaguar Land Rover Goodwood Festival

70 χρόνια Land Rover: «παρούσα» και η Jaguar

Στο Goodwood Festival θα είναι «παρούσα» και η Jaguar. Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά μοντέλα της εταιρείας, ενώ παράλληλα, θα μπορούν να οδηγήσουν μερικά Land Rover σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Τέλος, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή Top Trumps App. Μέσω αυτής θα διαγωνιστούν σε video game με αντιπάλους. Το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι για δύο στη σουηδική Ακαδημία οδήγησης Ice Drive.

Πηγή: Jaguar Land Rover


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...