Alfa Romeo και Jeep εντυπωσίασαν στο Goodwood

Grand Cherokee

Alfa Romeo και Jeep εντυπωσίασαν στο Goodwood

Alfa Romeo και Jeep εντυπωσίασαν στο Goodwood

Alfa Romeo και Jeep εντυπωσίασαν στο Goodwood

 

Alfa Romeo και Jeep εντυπωσίασαν στο Goodwood, με τις δύο φίρμες να είναι παρούσες με τα κορυφαία τους μοντέλα στη μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης.

 

Grand Cherokee

Grand Cherokee

 

Στην κλασσική ανάβαση της εκδήλωσης τις εντυπώσεις έκλεψαν το Grand Cherokee Trackhawk, το δυνατότερο SUV όλων των εποχών και η ειδική σειρά “Alfa Romeo Racing” της Giulia Quadrifoglio. Η τελευταία αποτελεί το δυνατότερο μοντέλο παραγωγής της Alfa Romeo.

 

Quadrifoglio: ένα θρυλικό έμβλημα δύναμης

 

Το πρόγραμμα παρουσίας των δύο μαρκών που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τελειότητα ήταν ιδιαίτερα πλούσιο. Σε επίπεδο ταχύτητας  το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing με τον Antonio Giovinazzi έδωσε τον τόνο των απόλυτων επιδόσεων. Παράλληλα οι ειδικές εκδόσεις των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio αποτέλεσαν ένα φόρο τιμής στην πλούσια αγωνιστική ιστορία της μάρκας.

 

Tonale: το όραμα της Alfa Romeo για ένα συμπαγές plug-in υβριδικό SUV μοντέλο

 

Η Alfa Romeo εκφράζει το όραμα της για το μέλλον μέσω της Tonale. Το νέο πρωτότυπο που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο “Car Design Award 2019” αποτελεί ένα ιδανικό συνδυασμό την πλούσιας κληρονομιάς της μάρκας και νέων ιδεών. Όπως σε κάθε Alfa Romeo όλες οι λεπτομέρειες είναι σχεδιασμένες γύρω από την οδηγική απόλαυση. Μάλιστα η Tonale κάνει παράλληλα ένα τολμηρό βήμα προς την ηλεκτροκίνηση.

 

Jeep Grand Cherokee Trackhawk: ισχύς που σπάει ρεκόρ

 

Οι επιδόσεις των μοντέλων της Jeep είναι συνυφασμένες με τη δυνατότητα τους να αντιμετωπίζουν με ευκολία τις πλέον απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές. Αυτό το χαρακτηριστικό το συναντά κανείς σε όλη τη παρούσα γκάμα της μάρκας.

 

Αυτή τη φορά στο Goodwood η Jeep εντυπωσίασε και με το ισχυρότερο SUV του κόσμου, το Grand Cherokee Trackhawk . Εφοδιασμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 βενζινοκινητήρα 6,2 λίτρων, απόδοσης 710 ίππων και 868 Nm ροπής, το Trackhawk προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις. Η διαδικασία επιτάχυνσης από τα 0 στα 100χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 3,7δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 289χλμ./ώρα. Η επιβράδυνση από τα 100χλμ./ώρα σε στάση απαιτεί μόλις 37μ. χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πέδησης της Brembo. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά επέτρεψαν στο μοντέλο να καταγράψει πρόσφατα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με 280χλμ./ώρα στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Βαϊκάλη στη Ρωσία.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...