Alfa Romeo Mito Urban

Alfa Romeo Mito Urban 1

Alfa Romeo Mito Urban

Alfa Romeo Mito Urban 1

Alfa Romeo Mito Urban 1

Νέες λεπτομέρειες, νέα χαρακτηριστικά για το αυτοκίνητο πόλης της Alfa Romeo, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 13.400 ευρώ.

Alfa Romeo Mito Urban 2

Alfa Romeo Mito Urban 2

Τη νέα ειδική έκδοση Alfa Romeo Mito Urban λανσάρει η ιταλική εταιρεία, με το μοντέλο να διατηρεί τον χαρακτήρα του και να διαθέτει νέα χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι οι πέντε οπές στον σχεδιασμό των ζαντών, οι εξωτερικές χρωμιωμένες χειρολαβές των θυρών και η απόληξη της εξάτμισης από χρώμιο.

Alfa Romeo Mito Urban dashboard

Alfa Romeo Mito Urban dashboard

Εσωτερικά η Mito Urban δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον.  Προσεγμένα υλικά κατασκευής, ασπρόμαυρο λογότυπο, διάφορες λεπτομέρειες και μαύρο ματ ταμπλό είναι στοιχεία που διακρίνονται.

Ο στάνταρ εξοπλισμός της νέας έκδοσης, περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος και κλιματισμό. Επίσης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή και τιμόνι με χειριστήρια. Όλα αυτά με τιμές από 13.400 ευρώ για το μοντέλο με τον βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων και 78 ίππων. Αντίστοιχα, από 16.600 ευρώ κοστολογείται η diesel έκδοση με κινητήρα 1,3 λίτρων και 95 ίππων.

Πηγή: Alfa Romeo


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...