Bentley Bentayga V8

Bentley Bentayga V8 front

Bentley Bentayga V8

Bentley Bentayga V8 front

Bentley Bentayga V8 front

Το νέο SUV του Βρετανού κατασκευαστή παρουσιάστηκε στο Πεκίνο, έχοντας υψηλές επιδόσεις και σπορ χαρακτήρα.

Bentley Bentayga V8 back

Bentley Bentayga V8 back

Στο Πεκίνο έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου SUV της εταιρείας, του Bentley Bentayga V8, ενός μοντέλου που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις και σπορ χαρακτήρα. Επίσης, στο Πεκίνο παρουσιάστηκε και η Continental GT, κατασκευασμένη χειροποίητα στη Βρετανία.

Bentley Bentayga V8: λεπτομέρειες

Στην «καρδιά» του βρίσκεται ο V8 4,0 λίτρων twin turbo κινητήρας, απόδοσης 542 ίππων, με 770Nm ροπή. Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 4,5δλ, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 290. Η αυτονομία του αγγίζει τα 746 χιλιόμετρα και οι εκπομπές του είναι 260 g/km. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τον ήχο του μοτέρ του, από τις κομψές διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και από τα προαιρετικά φρένα από κεραμικά υλικά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αποκαλύπτουν τον σπορ χαρακτήρα του SUV της Bentley, που συνδυάζονται με το σύστημα Dynamic Drive της εταιρείας.

Bentley Bentayga V8 interior

Bentley Bentayga V8 interior

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα πολυτελή, χειροποίητα υλικά. Το γυαλιστερό φινίρισμα από ίνες άνθρακα εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της μάρκας, ενώ η επένδυση με ξύλο και το διακοσμημένο τιμόνι συμπληρώνουν την όμορφη και ποιοτική εικόνα.

Τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και η ενημερωδιασκέδαση έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλους τους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της ευκολίας, ενώ το Bentayga V8 διατίθεται με τη λειτουργία Dynamic Ride, που ενσωματώνει το σύστημα electric active roll control. Αντισταθμίζει άμεσα τις πλευρικές δυνάμεις σε μια στροφή και εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση στα ελαστικά. Αυτό έχει αποτέλεσμα τη μέγιστη άνεση και τον καλύτερο χειρισμό του αυτοκινήτου.

Πηγή: Bentley


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...