Bentley Reindeer Eight

Bentley Reindeer Eight

Bentley Reindeer Eight

Bentley Reindeer Eight
Bentley Reindeer Eight

 

Η Bentley Reindeer Eight αποτελεί το αποτέλεσμα της φαντασίας των σχεδιαστών της Bentley και μια μοναδική έκδοση εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής.

 

 

 

Detail

Detail

 

Εξωτερικά, η Reindeer Eight διαθέτει το βαθύ κόκκινο φινίρισμα Cricket Bauble, μια μοναδική παραλλαγή μίας από τις 62 εξεζητημένες αποχρώσεις που προσφέρει το ειδικό χρωματολόγιο Extended Range, της Bentley. Στη θέση της μασκότ Flying B, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα χρυσό τρισδιάστατο τάρανδο ενώ στις πλευρές, τα σήματα V8 έχουν αντικατασταθεί από ένα ειδικό σήμα Reindeer Eight.

 

 

Ο χρυσός δίνει τον τόνο πολυτέλειας σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, ανάμεσά τους οι διαχύτες εμπρός και πίσω όπως και οι ζάντες 22 ιντσών.

 

 

 

Interior look

Interior look

Εσωτερικό απαράμιλλης πολυτέλειας

 

 

Στο εσωτερικό της Reindeer Eight, είναι εμφανής η τεχνογνωσία της Bentley στη δημιουργία μιας σύγχρονης καμπίνας απαράμιλλης πολυτέλειας και καινοτομίας. Και εδώ κυριαρχεί η ίδια με το εξωτερικό απόχρωση κόκκινου, με ραφές, επίσης χρυσές, κεντημένες στο χέρι.

 

 

Ειδικά για την περίσταση γραφικά διακοσμούν την ξύλινη επένδυση του εσωτερικού, ενώ τα καθίσματα προσφέρουν κάθε δυνατή λειτουργικότητα, από θέρμανση και εξαερισμό έως μασάζ πολλαπλών προγραμμάτων.

 

 

Είναι χαρακτηριστικό της χειροποίητης δεξιοτεχνίας που προσφέρει η Bentley Mulliner, ότι απαιτούνται συνολικά 18 ώρες και 115 μέτρα ειδικού νήματος, για να ολοκληρώσει στο χέρι ένας τεχνίτης τις 11.100 ραφές σε όλη την καμπίνα.

 

 

Η έκδοση Reindeer Eight της Flying Spur V8 της Bentley έχει παραχθεί σε ένα μοναδικό κομμάτι και συνοδεύει τις ευχές των ανθρώπων της μάρκας προς όλο τον κόσμο για το 2021.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...