BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Ένα νέο ελαστικό, που προσφέρει περισσότερη πρόσφυση στη λάσπη και τα βράχια, αλλά και περισσότερη ανθεκτικότητα.

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 2

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 2

Η εταιρεία παρουσιάζει το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3. Πρόκειται για ένα ελαστικό κατάλληλο για τις εκτός δρόμου διαδρομές, ικανό να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Το νέο ελαστικό παρέχει περισσότερη πρόσφυση σε δύσκολα τερέν, όπως είναι η λάσπη και τα βράχια.

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3: ικανό στη λάσπη

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Οι διατάξεις απομάκρυνσης στους ώμους, έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνεται η συσσωρευμένη λάσπη, προσφέροντας καλύτερη πρόσφυση, τόσο στη λασπωμένη επιφάνεια όσο και στη μαλακή. Το σκάλισμα στο πέλμα Terrain-Attack περιλαμβάνει μεγάλα τακούνια, που ανεξαρτήτου κλίσεως, προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση.

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3: κατασκευασμένο για τις αναβάσεις

Η σύνθεση γόμας Krawl-TEK, παρέχει 8% περισσότερη πρόσφυση σε βράχια. Η ζώνη Linear Flex Zone του ελαστικού, του επιτρέπει να περιβάλλει αντικείμενα, όταν εφαρμόζονται χαμηλότερες πιέσεις, για καλύτερη πρόσφυση κατά την ανάβαση. Το σκάλισμα του πλαϊνού Traction-Armour Side Sculpture και ο σχεδιασμός των ώμων με «δόντια», ενισχύουν κι αυτά από την πλευρά τους την πρόσφυση σε μαλακό χώμα και λάσπη.

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3: ανθεκτικό

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 παρέχει μεγάλη προστασία στα πλευρά, μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και τις αποσπάσεις γόμας από την οδήγηση σε χαλίκι. Τα πλευρά είναι 27% πιο ανθεκτικά χάρη στην τεχνολογία CoreGard Max, που συμβάλλει στην αποφυγή «ραγισμάτων» ή διάτρησης, καθώς σε αυτά τα σημεία η γόμα έχει αυξημένο πάχος.

Τέλος, το νέο ελαστικό προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και αποδεκτά επίπεδα θορύβου στην άσφαλτο.

Πηγή: BFGoodrich


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...